środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
NASZ KOCHANY ŁKS

PRZEGRYWA JUZ 0-1

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: NASZ KOCHANY ŁKS

...........N.C

http://slasknet.com/live/91.html

...

NIESTETY ALE JUŻ 0-2

noo to wybitnie wręcz :/

Tu coś kiedyś napiszę :)

po przebiegu meczu widać, że dziś ŁKS ma niewiele do powiedzenia...

...

0-3

Juz po lks-sie dno totalne dno. sapdek jak sie patrzy.

myśle że w innej druzynie czs trenera by sie skończył na 4 mecze tylko 1 punkcik trzy porazki i to dotkliwe ale znając sytuacje ŁKS-U TO BĘDZIE DALEJ PIERDZIAŁ W STOŁEK TŁUMACZĄC SIE ŻE Z MECZU NA MECZ ŁKS GRA LEPIEJ TAKIE JEST MOJE ZDANIE.

ja juz doszłem do wniosku, nie ma co się oszukiwać, w tej chwili ŁKS to szmaciarze. Jest to klub nieprofesjonalny, max. na 3 ligie się może nadaje.

nie ma co sie dziwić sytuacjo w ŁKS-IE wiadomo było że żaden piłkarz na poziomie 2 ligi nie chciał grać w ŁOMŻY glośno było jaki to klub że nie dość że malo płacił piłkarzom to jeszcze niewypłacał po kilka miesięcy a do drużyny tylko pukali piłkarze 4 ligi i broniących sie przed spadkiem 3,ale teraz gdy miasto ma dopłacać do drużyny 95 tyś i browar zwiększył dofinansowanie dla drużyny i kilka innych sponsorów to nie ma komu grać ta drużyna miała by teraz szanse grania w 3 lidze i to nie na czele tabeli.

a czego wy chcecie od trenera ? cudotwórcą to on niestety nie jest, teraz nie pozostaje nam nic innego jak tylko chodzić na mecze i cieszyć sie, że jeszcze tej wiosny będziemy mogli zobaczyć w Łomży takie klasowe zespoły jak Motor Lublin czy Lechia Gdańsk bo pewnie długo już podobnych u nas na stadionie nie zobaczymy tylko drużyny pokroju Warmii Grajewo itp

trzeba się z tym pogodzić :/ dziś ŁKS to dno :/ najgorsze jest , że nikt z działaczy , ani trener nie wie , jak tą sytuację naprawić.

Tu coś kiedyś napiszę :)

taka prawda
Zmarnowaliśmy te 2 lata, mam wrażenie, że klub się nie rozwija tylko cofa.
Inaczej mówiąc, rok cudem się utrzymaliśmy (dzięki czystkom PZPN), a w tym roku żenada.
Co mecz wpadają nam 3, a pod koniec rundy jesiennej po 5 bramek w każdym meczu.
Gdzie sa ambicje ??
Nie potrafią grać w obronie, powiększyć ja np. o 2 osboby, w tym meczu remis byłby dobry.
W Śląsku cało linia obrony składała się prawie z rezerwowych i jaki widać prezentowali zbyt wyskoki poziom gry, by ŁKS mógł cos strzelić.

taka prawda
Inaczej mówiąc, rok cudem się utrzymaliśmy (dzięki czystkom PZPN), a w tym roku żenada.
Gdzie są ambicje ??
Nie potrafią grać w obronie, powiększyć ja np. o 2 osboby, w tym meczu remis byłby dobry.
W Śląsku cało linia obrony składała się prawie z rezerwowych i jak widać prezentowali zbyt wyskoki poziom gry, by ŁKS mógł cos strzelić.

taka prawda
Gdzie sa ambicje ??
W Śląsku cało linia obrony składała się prawie z rezerwowych i jak widać prezentowali zbyt wyskoki poziom gry, by ŁKS mógł cos strzelić.

Co wy chcecie od trenera?? czy on gra na boisku?? co on może jeśli nie ma dobrych piłkarzy, a jeśli o nich chodzi to też nie ma co za dużo wymagać w końcu to nie są piłkarze drugoligowi. Winni są działacze, miasto, sponsorzy. Nie ma co się oszukiwać Łomża jeszcze nie dorosła do 2 ligi. Cieszmy się z tego że mieliśmy 2 ligę chociaż dwa lata.

Ch.uj z wynikami. ŁKS jesteśmy z wami.

Tak jesteśmy z Wami ! Jeszcze wygramy !

poprostu łks nieumie grac i tu niepomogą im nawet pieniądze

zycie

Ja mimo porażek dalej wierze w ŁKS.

...

przez wiare to ty angel zbłądzisz. Jak to sie mowi. Nadzieja matka glupich

zycie

wiadomo że kazdy kibic ŁKS-U będzie wierzył w to że piłkarze przełamo zło passe ale spójrzmy prawdzie w oczy nie z tymi piłkarzami którzy obecnie występujo w ŁKS-IE jest tam 3 piłkarzy którzy umieją kopać w piłke nawet pelikan łowicz systematycznie odrabia straty z meczu na mecz do ŁKS-U

w sumie nie jest zle... dobrze ze skonczyli grac w golfa.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org