Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NASZ KOCHANY ŁKS |
PRZEGRYWA JUZ 0-1
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NASZ KOCHANY ŁKS |
...........N.C
|
|
http://slasknet.com/live/91.html ...
|
|
NIESTETY ALE JUŻ 0-2
|
|
noo to wybitnie wręcz :/ *************** Tu coś kiedyś napiszę :)
|
|
po przebiegu meczu widać, że dziś ŁKS ma niewiele do powiedzenia... ...
|
|
0-3
|
|
Juz po lks-sie dno totalne dno. sapdek jak sie patrzy.
|
|
myśle że w innej druzynie czs trenera by sie skończył na 4 mecze tylko 1 punkcik trzy porazki i to dotkliwe ale znając sytuacje ŁKS-U TO BĘDZIE DALEJ PIERDZIAŁ W STOŁEK TŁUMACZĄC SIE ŻE Z MECZU NA MECZ ŁKS GRA LEPIEJ TAKIE JEST MOJE ZDANIE.
|
|
ja juz doszłem do wniosku, nie ma co się oszukiwać, w tej chwili ŁKS to szmaciarze. Jest to klub nieprofesjonalny, max. na 3 ligie się może nadaje.
|
|
nie ma co sie dziwić sytuacjo w ŁKS-IE wiadomo było że żaden piłkarz na poziomie 2 ligi nie chciał grać w ŁOMŻY glośno było jaki to klub że nie dość że malo płacił piłkarzom to jeszcze niewypłacał po kilka miesięcy a do drużyny tylko pukali piłkarze 4 ligi i broniących sie przed spadkiem 3,ale teraz gdy miasto ma dopłacać do drużyny 95 tyś i browar zwiększył dofinansowanie dla drużyny i kilka innych sponsorów to nie ma komu grać ta drużyna miała by teraz szanse grania w 3 lidze i to nie na czele tabeli.
|
|
a czego wy chcecie od trenera ? cudotwórcą to on niestety nie jest, teraz nie pozostaje nam nic innego jak tylko chodzić na mecze i cieszyć sie, że jeszcze tej wiosny będziemy mogli zobaczyć w Łomży takie klasowe zespoły jak Motor Lublin czy Lechia Gdańsk bo pewnie długo już podobnych u nas na stadionie nie zobaczymy tylko drużyny pokroju Warmii Grajewo itp
|
|
trzeba się z tym pogodzić :/ dziś ŁKS to dno :/ najgorsze jest , że nikt z działaczy , ani trener nie wie , jak tą sytuację naprawić. *************** Tu coś kiedyś napiszę :)
|
|
taka prawda Zmarnowaliśmy te 2 lata, mam wrażenie, że klub się nie rozwija tylko cofa. Inaczej mówiąc, rok cudem się utrzymaliśmy (dzięki czystkom PZPN), a w tym roku żenada. Co mecz wpadają nam 3, a pod koniec rundy jesiennej po 5 bramek w każdym meczu. Gdzie sa ambicje ?? Nie potrafią grać w obronie, powiększyć ja np. o 2 osboby, w tym meczu remis byłby dobry. W Śląsku cało linia obrony składała się prawie z rezerwowych i jaki widać prezentowali zbyt wyskoki poziom gry, by ŁKS mógł cos strzelić.
|
|
taka prawda Zmarnowaliśmy te 2 lata, mam wrażenie, że klub się nie rozwija tylko cofa. Inaczej mówiąc, rok cudem się utrzymaliśmy (dzięki czystkom PZPN), a w tym roku żenada. Co mecz wpadają nam 3, a pod koniec rundy jesiennej po 5 bramek w każdym meczu. Gdzie są ambicje ?? Nie potrafią grać w obronie, powiększyć ja np. o 2 osboby, w tym meczu remis byłby dobry. W Śląsku cało linia obrony składała się prawie z rezerwowych i jak widać prezentowali zbyt wyskoki poziom gry, by ŁKS mógł cos strzelić.
|
|
taka prawda Zmarnowaliśmy te 2 lata, mam wrażenie, że klub się nie rozwija tylko cofa. Inaczej mówiąc, rok cudem się utrzymaliśmy (dzięki czystkom PZPN), a w tym roku żenada. Co mecz wpadają nam 3, a pod koniec rundy jesiennej po 5 bramek w każdym meczu. Gdzie sa ambicje ?? Nie potrafią grać w obronie, powiększyć ja np. o 2 osboby, w tym meczu remis byłby dobry. W Śląsku cało linia obrony składała się prawie z rezerwowych i jak widać prezentowali zbyt wyskoki poziom gry, by ŁKS mógł cos strzelić.
|
|
Co wy chcecie od trenera?? czy on gra na boisku?? co on może jeśli nie ma dobrych piłkarzy, a jeśli o nich chodzi to też nie ma co za dużo wymagać w końcu to nie są piłkarze drugoligowi. Winni są działacze, miasto, sponsorzy. Nie ma co się oszukiwać Łomża jeszcze nie dorosła do 2 ligi. Cieszmy się z tego że mieliśmy 2 ligę chociaż dwa lata.
|
|
Ch.uj z wynikami. ŁKS jesteśmy z wami.
|
|
Tak jesteśmy z Wami ! Jeszcze wygramy !
|
|
poprostu łks nieumie grac i tu niepomogą im nawet pieniądze zycie
|
|
Ja mimo porażek dalej wierze w ŁKS. ...
|
|
przez wiare to ty angel zbłądzisz. Jak to sie mowi. Nadzieja matka glupich zycie
|
|
wiadomo że kazdy kibic ŁKS-U będzie wierzył w to że piłkarze przełamo zło passe ale spójrzmy prawdzie w oczy nie z tymi piłkarzami którzy obecnie występujo w ŁKS-IE jest tam 3 piłkarzy którzy umieją kopać w piłke nawet pelikan łowicz systematycznie odrabia straty z meczu na mecz do ŁKS-U
|
|
w sumie nie jest zle... dobrze ze skonczyli grac w golfa.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |