czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Boso w Łomży

Niedawno przeglądając strony w internecie przeczytałem o grupie osób z Warszawy, która lubi chodzić boso i praktykuje to, często chodząc na spacery bez obuwia. Posiadają własną stronę internetową, obecnie przebudowywaną. Mówiono o nich w mediach, w tym na polskich wortalach internetowych i w radiowej trójce.

Jakby ktoś chciał się dowiedzieć o nich więcej, można to zrobić pod tym adresem: http://grono.net/forum/28596/0/ (o ile ktoś ma konto na gronie).

Swoją drogą ciekawy jestem co Wy, drodzy forumowicze, sądzicie o takim sposobie życia. Może ktoś już próbował? A może ktoś chciałby spróbować? Może, jeśli zbierze się parę osób, przy cieplejszej aurze można by było zorganizować coś podobnego?

Zapraszam do dyskusji.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Boso w Łomży

Nie mam pojęcia co jest takiego fajnego chodząc boso :]
Moim zdaniem beznadziejny pomysł.

http://www.boso.waw.pl/boso/index.php?option=com_content&task=view&id=55&Itemid=50

przeczytaj ten artykuł to się dowiesz :)

w sumie to jest to ciekawy pomysl. tylko jedno ale, co sobie pomsyla ludzie z ciemnogrodu(lomza) zamknieci na wszystko.jakby sie zebralo pare osob to chetnie bym sie do nich dolaczyl,pozdrawiam

Właśnie o to chodzi, trzeba się przełamać nawet pomimo tego, co ludzie mogą sobie pomyśleć. Ludzie ze wspomnianej przeze mnie Warszawskiej grupy nawet tam (stolica polski, wielkie miasto) spotykali się z dziwnymi spojrzeniami i odzywkami, ale nie poddają się i dalej robią to, co lubią. Dlaczego więc nie iść w ich ślady?

n u d a

na butach sie oszczędzi:)

Ale jaka frajda jak się psie g.... przez palce przeciśnie.

bazyl jeszcze nigdy mi sie nie zdarzylo wdepnac w g.... na chodniku, zawsze patrze gdzie stawiam kroki, wiec boso tez nie byloby problemu.

''Ale jaka frajda jak się psie g.... przez palce przeciśnie''

a co doswiadczyles juz tego uczucia hahahaha,pozdrawiam

hehehe ale to jest zdrowe ja na mazurach po takich drobnych kamykach pocinałem na boso fajnie było hehehe :) A w Łomzy chodzi taki dziadek w lato na bosaka co mieszka koło ratusza.

Łomza jest miastem kategori"S" czyli skansenem,dzięki PISuarom, a więc...

oco Ci chodzi z tymi pisuarami ?? LOL

Owszem, zdarzyło mi się maszerować spory kawałek po Krakowie jak sierotka Marysia - buty tak dały mi w kość, że nie było wyjścia - ale to było lato i cieplutki asfalt, zimą bym się nie odważyła...:)
Szorowałam potem przez resztę dnia te czarne stopy pumeksem i czym się dało! :D

CTO by padło. To tak żeby każdej branży się dostało to najlepiej wcale nago po mieście latać. Ja się piszę. Ale by o Łomży było głośno.

logic 86 ja chodzę w butach, więc się nie trafiło.
Pozdrawiam chodzących boso.

figlarka: piszesz sie zeby nago po Lomzy latac? ;)

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

A w USA to wogle nie można się na mieście bez koszulki pokazać z nagą klatą i plecami ......... pojechane to.

No cóż moi drodzy, powoli ociepla się nam aura, więc można by coś pomyśleć...

Ktoś ewentualnie byłby chętny? Jakby się zebrało chociaż ze 3-4 osoby to już można by myśleć nad terminem i trasą spaceru.

Pozdrawiam

No i co? Nie ma chętnych? Pogoda odpowiednia ;>

Zabawne. Co ludzie potrafia wymyslec, zeby zrobic z siebie pajacow i zwrocic na siebie uwage.

hehe jestem za Jefrrey Congo(michaś) no ja bym proponował zamiast boso to nago żeby chodziły kobiety w wieku 18-25lat o wymiarach 90/60/90 :P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org