Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wracając do skrzynek pocztowych w ŁSM |
cyt;"Montowane skrzynki, które przynależą do konkretnych mieszkań, są własnością użytkowników lokali - tylko oni posiadają klucze do skrzynek. Dowodem nabycia skrzynki jest faktura dostarczana wraz z kluczami. Koszt skrzynki w kwocie 43,87 zł (41 zł + 7% VAT), ustalony w wyniku przetargu nieograniczonego pokrywa właściciel mieszkania." Rozumiem, że jako nabywca, mam prawo odmówić kupna tej skrzynki. Skoro ja nabywam, mam prawo decydować o swoich pieniądzach i o tym, czy chcę kupić, czy nie. 43 zł. - taniej kupię skrzynkę na listy na rynku;) - chyba mam do tego prawo - jestem właścicielem, wg spółdzielni.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wracając do skrzynek pocztowych w ŁSM |
" uszczęśliwianie " mieszkańców na siłe ...wszyscy powinniśmy kupic skrzynki na drzwi i zamknąc kurek z dodatkowymi pieniędzmi spóldzielni --Skąd ta cena ? !!! Dlaczego Perspektywa montuje skrzynki nieodpłatnie ? .Bezczelnosc władz spółdzielni sięga szczytu ...
|
|
Dlaczego Perspektywa montuje skrzynki nieodpłatnie ? taaa Pan prezes ze swoich zaskórniaków pewnie płaci :P Ciekawe jak się ma 43 zł za skrzynkę w Perspektywie - do 900 zł od M4 za montaż okien w ŁSM .... tego tematu jakoś nikt nie podnosi .... W perspektywie za okna nie zwracają ! http://lsm.lomza.pl/okna.htm http://lsm.lomza.pl/nowe_skrzynki_info.htm
|
|
Dajcie sobie na spokój bedziecie jeszcze pół roku opłakiwali skrzynki. Zgadzam sie z kolegą Vlad Daj kurze grzędę, a ona powie: wyżej siędę.
|
|
Nieodpłatne skrzynki w Perspektywie to ściema. Wszyscy będą mieli potrącone za skrzynki z centralnego ogrzewania. Nie sądzę żeby było to w porządku, ale mało kto o tym wie i dlatego wszyscy są zadowoleni.
|
|
Vlad ma rację, w "Perspektywie" nie ma zwrotów za montaż okien, co jest w ŁSM. Ludzie z ŁSM nie widziecie różnicy między 50 zł za skrzynkę, a kilkuset zł za montaż okien? Przecież koszt za skrzynkę, to pic na wodę, przy cenach montażu okien, pomyślcie zamin zaczniecie narzekać. *-* ma również rację, że nieodpłatne skrzynki to tani chwyt pod publiczke w "Perspektywie", zawsze z innych źródeł mieszkańcy pokryją koszt ich wymiany. Z kasy którą ludzie płacą na spółdzielnie możnaby nie takie cuda fundować.
|
|
Co obchodzi mnie montaż oken gdy mieszkam w nowy bloku a pozatym te skrzynki to czysty BUBEL a Lystonosz i tak musi prosić żeby mu drzwi otworzyć.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |