poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wracając do skrzynek pocztowych w ŁSM

cyt;"Montowane skrzynki, które przynależą do konkretnych mieszkań, są własnością użytkowników lokali - tylko oni posiadają klucze do skrzynek.

Dowodem nabycia skrzynki jest faktura dostarczana wraz z kluczami. Koszt skrzynki w kwocie 43,87 zł (41 zł + 7% VAT), ustalony w wyniku przetargu nieograniczonego pokrywa właściciel mieszkania."

Rozumiem, że jako nabywca, mam prawo odmówić kupna tej skrzynki. Skoro ja nabywam, mam prawo decydować o swoich pieniądzach i o tym, czy chcę kupić, czy nie. 43 zł. - taniej kupię skrzynkę na listy na rynku;) - chyba mam do tego prawo - jestem właścicielem, wg spółdzielni.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wracając do skrzynek pocztowych w ŁSM

" uszczęśliwianie " mieszkańców na siłe ...wszyscy powinniśmy kupic skrzynki na drzwi i zamknąc kurek z dodatkowymi pieniędzmi spóldzielni --Skąd ta cena ? !!! Dlaczego Perspektywa montuje skrzynki nieodpłatnie ? .Bezczelnosc władz spółdzielni sięga szczytu ...

Dlaczego Perspektywa montuje skrzynki nieodpłatnie ?
taaa Pan prezes ze swoich zaskórniaków pewnie płaci :P

Ciekawe jak się ma 43 zł za skrzynkę w Perspektywie - do 900 zł od M4 za montaż okien w ŁSM .... tego tematu jakoś nikt nie podnosi ....
W perspektywie za okna nie zwracają !
http://lsm.lomza.pl/okna.htm
http://lsm.lomza.pl/nowe_skrzynki_info.htm

Dajcie sobie na spokój bedziecie jeszcze pół roku opłakiwali skrzynki.
Zgadzam sie z kolegą Vlad

Daj kurze grzędę, a ona powie: wyżej siędę.

Nieodpłatne skrzynki w Perspektywie to ściema. Wszyscy będą mieli potrącone za skrzynki z centralnego ogrzewania. Nie sądzę żeby było to w porządku, ale mało kto o tym wie i dlatego wszyscy są zadowoleni.

Vlad ma rację, w "Perspektywie" nie ma zwrotów za montaż okien, co jest w ŁSM. Ludzie z ŁSM nie widziecie różnicy między 50 zł za skrzynkę, a kilkuset zł za montaż okien? Przecież koszt za skrzynkę, to pic na wodę, przy cenach montażu okien, pomyślcie zamin zaczniecie narzekać.

*-* ma również rację, że nieodpłatne skrzynki to tani chwyt pod publiczke w "Perspektywie", zawsze z innych źródeł mieszkańcy pokryją koszt ich wymiany. Z kasy którą ludzie płacą na spółdzielnie możnaby nie takie cuda fundować.

Co obchodzi mnie montaż oken gdy mieszkam w nowy bloku a pozatym te skrzynki to czysty BUBEL a Lystonosz i tak musi prosić żeby mu drzwi otworzyć.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org