Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tatuaz |
Czy wiecie kto u nas z robi dobrze tatuaże jesli tak to napiszcie. Andzia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tatuaz |
W Łomży tatuaż? szczerze mówiąc nie słyszałem żeby ktokolwiek robił tu "dziary". Jeżeli zależy Ci na porządnym tatuażu to polecam Studio Dereniowa w Warszawie (sprawdzony).
|
|
idz z tymi studiami. znajomi robią lepsze i przynajmniej nieblakną. ania obracasz sie w towarzystwach roznych i niewiesz kto robi? wlomzy jest co najmniej 20-30 takich osob zycie
|
|
Jezeli mozesz to daj mi namiara na taka osobe. Andzia
|
|
przestan... ja juz wole, zeby wyblakl, niz jakiegos syfa zalapac... a wiadomo co na tych iglach jest...? widzieliscie igly normalne (profesionalne) a te co ludzie w domach robia? ze strun czy jakies bardzo zaostrzone igly .. balbym sie dotknac tej igly...a co dopiero sobie dziare dac zrobic... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Ja wiem ze grejdus i Kabaryna robili a czy robia tego nie wiem "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
tez chcialam sobie zrobic ,,dziare,, ale juz zmadrzalam... zastanowilam sie czy nie zrobic u jakiegos znajomego znajomego ale w koncu doszlam do wniosku ze lepiej zaplacic wiecej w jakims profesjonalnym studiu niz isc do jakiegos konowała i czyms sie zarazic(AIDS,HIV,żołtaczka,grzybica itp itd). nawet robiac tatuaz u bardzo dobrego znajomego czy nawet w profesjonalnym studiu(do ktorego masz zaufanie) nie masz pewnosci czy nie skonczy sie jakas alergia(barwnik/tusz jako ciało obce może wywołać szereg reakcji organizmu związanych z nietolerancją jego obecności). Zastanow sie jeszcze dobrze,czy napewno chcesz miec ten tatuaz i w jakim miejscu(zebys potem po latach sie go nie wstydzila i nie musiala usuwac).Jesli dalej jestes zdecydowana: ul Św.Rocha 13/15; ul. Czestochowska 18/1 (oba studia w Białymstoku-cennika nie znam,ale jak chcesz to podam Ci numery-zadzwonisz i sie dopytasz)
|
|
co wy gadacie...znajomi dobrze robia,ja dziargałem sie u znajomego i nic nie zlapałem,kazdy ma uprzedzenie ze zaraz chca zarazic...ludzie...grejdus dziarga i dziadek,o grejdusa na polowej zapytaj a o dziadka na małacha to ci powiedza ...
|
|
moze nie widziales jak igly sa "robione" przez "zabiegiem" ? wspolczuje:) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Napewno niepolecam Czarka miał kiedyś studio na ul.Długiej tak mi spier... na łydce że mi wstyd nosić spodenki w lato.Na początku wyglądało nieżle ale jak się wszystko wygoiło to masakra rozmazany strasznie
|
|
Polecam goscia z pisza ak bedzeisz daj znac
|
|
Jesli macie namiary na osobe to podaje maila aniag@op.pl Andzia
|