poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tatuaz

Czy wiecie kto u nas z robi dobrze tatuaże jesli tak to napiszcie.

Andzia

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tatuaz

W Łomży tatuaż? szczerze mówiąc nie słyszałem żeby ktokolwiek robił tu "dziary". Jeżeli zależy Ci na porządnym tatuażu to polecam Studio Dereniowa w Warszawie (sprawdzony).

idz z tymi studiami. znajomi robią lepsze i przynajmniej nieblakną. ania obracasz sie w towarzystwach roznych i niewiesz kto robi? wlomzy jest co najmniej 20-30 takich osob

zycie

Jezeli mozesz to daj mi namiara na taka osobe.

Andzia

przestan... ja juz wole, zeby wyblakl, niz jakiegos syfa zalapac... a wiadomo co na tych iglach jest...? widzieliscie igly normalne (profesionalne) a te co ludzie w domach robia? ze strun czy jakies bardzo zaostrzone igly ..

balbym sie dotknac tej igly...a co dopiero sobie dziare dac zrobic...

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

Ja wiem ze grejdus i Kabaryna robili a czy robia tego nie wiem

"Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"

tez chcialam sobie zrobic ,,dziare,, ale juz zmadrzalam... zastanowilam sie czy nie zrobic u jakiegos znajomego znajomego ale w koncu doszlam do wniosku ze lepiej zaplacic wiecej w jakims profesjonalnym studiu niz isc do jakiegos konowała i czyms sie zarazic(AIDS,HIV,żołtaczka,grzybica itp itd).
nawet robiac tatuaz u bardzo dobrego znajomego czy nawet w profesjonalnym studiu(do ktorego masz zaufanie) nie masz pewnosci czy nie skonczy sie jakas alergia(barwnik/tusz jako ciało obce może wywołać szereg reakcji organizmu związanych z nietolerancją jego obecności). Zastanow sie jeszcze dobrze,czy napewno chcesz miec ten tatuaz i w jakim miejscu(zebys potem po latach sie go nie wstydzila i nie musiala usuwac).Jesli dalej jestes zdecydowana: ul Św.Rocha 13/15; ul. Czestochowska 18/1 (oba studia w Białymstoku-cennika nie znam,ale jak chcesz to podam Ci numery-zadzwonisz i sie dopytasz)

co wy gadacie...znajomi dobrze robia,ja dziargałem sie u znajomego i nic nie zlapałem,kazdy ma uprzedzenie ze zaraz chca zarazic...ludzie...grejdus dziarga i dziadek,o grejdusa na polowej zapytaj a o dziadka na małacha to ci powiedza

...

moze nie widziales jak igly sa "robione" przez "zabiegiem" ? wspolczuje:)

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

Napewno niepolecam Czarka miał kiedyś studio na ul.Długiej tak mi spier... na łydce że mi wstyd nosić spodenki w lato.Na początku wyglądało nieżle ale jak się wszystko wygoiło to masakra rozmazany strasznie

Polecam goscia z pisza ak bedzeisz daj znac

Jesli macie namiary na osobe to podaje maila aniag@op.pl

Andzia

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org