Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Krawcowa ?!?!?! |
Witam! Chciałabym zapytać się Was czy macie jakieś namiary na dobrą krawcową? Moja zmarnowała mi tylko piękny materiał z którego miała mi uszyć prostą spódnicę... Nie dość, że materiał był dość drogi to jeszcze zaoferowała mi spódnicę z innego materiału i o innym kroju niż chciałam... Straciłam czas i nerwy tylko... Chciałabym teraz uszyć sobie jakąś prostą sukienkę na wesele, a że spodziewam się dzidziusia to trudno dobrać w sklepie... Będę wdzięczna za namiary na dobrą krawcową...? Ps. Wszystkim Paniom miłego dnia życzę i pozdrawiam:-) magia_2
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Krawcowa ?!?!?! |
chyba sie nie dowiesz,bo nie ma! a jakie pozostaly to partaczki. bagrmosen
|
|
Ja bardzo polecam zakład 'Fama', wcześniej na Bema, teraz na Mazowieckiej (1/17). Jeszcze nigdy się nie zawiodłam. tel. 218-84-60 Magia_2 napisz proszę gdzie szyje ta krawcowa u której byłaś. Zawsze warto wiedzieć gdzie ewentualnie się nie wybierać... :) Pozdrawiam, kaschia
|
|
na Sikorskiego, jest pani mieszka w ostatnim domu po prawej jak się jedzie na Piątnicę przed nowym mostem. Numery nie mam ale może wrzuce.
|
|
magia no i ewentualnie gdybys nie znalazla krawcowej to na starym rynku jest sklep z odzieza dla kobiet w ciazy. moze akurat ci cos przypadnie do gustu.
|
|
ja mam ale nie w łomży dobrze szyje i jest nie droga
|
|
Na Starym Rynku pod filarami jest krawiec, bardzo dobry fachowiec. Mojej szwagierce uszył świetną sukienkę na wesele, naprawdę polecam. Tel. 698025131
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |