poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Krawcowa ?!?!?!

Witam!

Chciałabym zapytać się Was czy macie jakieś namiary na dobrą krawcową? Moja zmarnowała mi tylko piękny materiał z którego miała mi uszyć prostą spódnicę... Nie dość, że materiał był dość drogi to jeszcze zaoferowała mi spódnicę z innego materiału i o innym kroju niż chciałam... Straciłam czas i nerwy tylko... Chciałabym teraz uszyć sobie jakąś prostą sukienkę na wesele, a że spodziewam się dzidziusia to trudno dobrać w sklepie... Będę wdzięczna za namiary na dobrą krawcową...?

Ps. Wszystkim Paniom miłego dnia życzę i pozdrawiam:-)

magia_2

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Krawcowa ?!?!?!

chyba sie nie dowiesz,bo nie ma! a jakie pozostaly to partaczki.

bagrmosen

Ja bardzo polecam zakład 'Fama', wcześniej na Bema, teraz na Mazowieckiej (1/17).

Jeszcze nigdy się nie zawiodłam.

tel. 218-84-60

Magia_2 napisz proszę gdzie szyje ta krawcowa u której byłaś. Zawsze warto wiedzieć gdzie ewentualnie się nie wybierać... :)

Pozdrawiam,
kaschia

na Sikorskiego, jest pani mieszka w ostatnim domu po prawej jak się jedzie na Piątnicę przed nowym mostem. Numery nie mam ale może wrzuce.

magia no i ewentualnie gdybys nie znalazla krawcowej to na starym rynku jest sklep z odzieza dla kobiet w ciazy. moze akurat ci cos przypadnie do gustu.

ja mam ale nie w łomży dobrze szyje i jest nie droga

Na Starym Rynku pod filarami jest krawiec, bardzo dobry fachowiec. Mojej szwagierce uszył świetną sukienkę na wesele, naprawdę polecam.
Tel. 698025131

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org