poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ziemia ogrodowa

Jestem zainteresowany kupnem czarnoziemu (okolice Łomży).

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ziemia ogrodowa

to sie nazywa humus tzn. warstwa ziemi gdy np. budujemy dom

bagrmosen

Zapytaj Goska najlepiej w stacji paliw (RYŚ) na konarzycach kiedyś przywozili mi .Pozdrawiam.

ciezko bedize z kupnem bo dziadostwo drogie, w jedwabnem sprzedaja-to wiem, spod lidla jak wywozili mozna bylo kupic, pytaj tez ludzi co buduja dom/wlasnie zaczynaja lub tych co proponuja uslugi koparka, w podgorzy jest chyba typ co wykopie Ci staw za domem w zamian za piasek a humus zostawia (lub cos podbnego) jakybys mial za dzuo czarnoziemu to sie odezwij e-mail,em

mam taki czarnoziem i chetnie sprzedam mni3@wp.pl

nie wiem czy to pewne ale odezwij sie do MPWiK w oczyszczalni sprzedaja ziemię na tony a potem ludzie pakują je w małe worki i sprzedają na kilogramy jako ziemię do kwiatów

bigi2004

Jestem zainteresowany szczególami tzn. ceną transportem itp.

862120107 to nr na żwirownie zadzwon tak otrzymasz wszystkie informacje

humus ().łac.dosł. gleba.ziemia)------geol. składowa część niektórych gleb, warunkujaca ich urodzajnosc , powstała w wyniku rozkładu różnych części roślinnych i zwierzęcych: próchnica. halino! ! ! PERMAMENTNY makijaz! ! ! . kolejna wpadka. ! ! ! Az nie chce się czytać twoich "madrości"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org