Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ziemia ogrodowa |
Jestem zainteresowany kupnem czarnoziemu (okolice Łomży).
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ziemia ogrodowa |
to sie nazywa humus tzn. warstwa ziemi gdy np. budujemy dom bagrmosen
|
|
Zapytaj Goska najlepiej w stacji paliw (RYŚ) na konarzycach kiedyś przywozili mi .Pozdrawiam.
|
|
ciezko bedize z kupnem bo dziadostwo drogie, w jedwabnem sprzedaja-to wiem, spod lidla jak wywozili mozna bylo kupic, pytaj tez ludzi co buduja dom/wlasnie zaczynaja lub tych co proponuja uslugi koparka, w podgorzy jest chyba typ co wykopie Ci staw za domem w zamian za piasek a humus zostawia (lub cos podbnego) jakybys mial za dzuo czarnoziemu to sie odezwij e-mail,em
|
|
mam taki czarnoziem i chetnie sprzedam mni3@wp.pl
|
|
nie wiem czy to pewne ale odezwij sie do MPWiK w oczyszczalni sprzedaja ziemię na tony a potem ludzie pakują je w małe worki i sprzedają na kilogramy jako ziemię do kwiatów bigi2004
|
|
Jestem zainteresowany szczególami tzn. ceną transportem itp.
|
|
862120107 to nr na żwirownie zadzwon tak otrzymasz wszystkie informacje
|
|
humus ().łac.dosł. gleba.ziemia)------geol. składowa część niektórych gleb, warunkujaca ich urodzajnosc , powstała w wyniku rozkładu różnych części roślinnych i zwierzęcych: próchnica. halino! ! ! PERMAMENTNY makijaz! ! ! . kolejna wpadka. ! ! ! Az nie chce się czytać twoich "madrości"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |