Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Narew extra tygodnik |
był konkurs w tej gazetce trzeba było wtbrać nazwę czy galeria narew czy forty. do każdego miało trafic zaproszenie na losowanie które miało sie odbyć pod koniec lutego czyli jeszcze 2 dni. do mnie nic nie przyszło a do was?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Narew extra tygodnik |
Dla mnie jak cos to narew lepsza
|
|
|
Dla mnie to żebym w ogóle nic nie było i O! Nie podnieca mnie to co będzie na Bawełnie ...
|
|
nazwa juz wybrana zdecydowana większosc wybrała NAREW Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Bartes = zakompleksiony Południowiec?
|
|
brakuje tylko DZIAŁAJĄCEJ strony www,a tak to jest o wiele lepsza niż "gazeta bezczelna" twu bezcenna...lol
|
|
a nie lepsze rozwiazanie - niech kuzwa ruszy juz budowa reala?? co z tego badziewie na bawelnie ?? kto tam bedzie jezdzil?? chyba ze przeniosa sie tam tumany z pod statoil i mc (czyli gminnego osrodka rekraacji w lomzy)
|
|
Kolejny zakompleksiony;] Bawełna to idelane miejsce;] Tańsze grunty rozległa przestrzeń na parkingi etc. sam nie rasz tam "bedziesz jezdzil" i nie placz juz ze na poludniu nie wybuduja ;d jestes hmm egoistycznym primitywem:D
|
|
to poludnie juz do Lomzy przylaczyli?
|
|
Daj spokój chłopie :)) dla mnie to może być i w Piątnicy tylko żeby konkretna firma to robiła a nie banda nieudaczników co myślą że wszystko wyburzą i sobie postawią za pół wieku to będą wielkie pany miasta ,wyburzyć łatwo zniszczyć i zwolnić zobaczymy jak będzie w drugą stronę.Moim zdaniem najlepiej by było wybudowanie te sklepu na rogu Zawadzkiej i Sikorskiego :)
|
|
http://kaasiia.myminicity.com/ Mój nr.gg 9141868. Nienawidzisz Mnie?? Fajnie! Słyszysz Te Brawa? Są Dla Mnie! Pzdr
|
|
mutualizm- ciagnij kiche parowo z bawelny-ile przystankow musiales sie ciagnac do lomzy zanim cie umiescili na tym zadupiu??
|
|
doctorr co za kultura, ale niestety nie napisałeś tego w moim języku nie zrozumiałem całej twojej wypowiedzi. Zrozumiałem jej fragment i odpowiem nie mieszkam na Bawałenie;] Ale patrze że coraz bardziej zakompleksieni kolesie sie pojawiaja, na początku wmiare spokojnie teraz już o jakiś kiszkach i parówkach rozmawiamy. Wnioskuje z tego że jesteś masarzem?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |