poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Narew extra tygodnik

był konkurs w tej gazetce trzeba było wtbrać nazwę czy galeria narew czy forty. do każdego miało trafic zaproszenie na losowanie które miało sie odbyć pod koniec lutego czyli jeszcze 2 dni.
do mnie nic nie przyszło a do was?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Narew extra tygodnik

Dla mnie jak cos to narew lepsza

Dla mnie jak cuś to Łomżyczka lepsza

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Dla mnie to żebym w ogóle nic nie było i O! Nie podnieca mnie to co będzie na Bawełnie ...

nazwa juz wybrana zdecydowana większosc wybrała NAREW

Łomża leży na Mazowszu !

Bartes = zakompleksiony Południowiec?

brakuje tylko DZIAŁAJĄCEJ strony www,a tak to jest o wiele lepsza niż "gazeta bezczelna" twu bezcenna...lol

a nie lepsze rozwiazanie - niech kuzwa ruszy juz budowa reala?? co z tego badziewie na bawelnie ?? kto tam bedzie jezdzil?? chyba ze przeniosa sie tam tumany z pod statoil i mc (czyli gminnego osrodka rekraacji w lomzy)

Kolejny zakompleksiony;] Bawełna to idelane miejsce;] Tańsze grunty rozległa przestrzeń na parkingi etc. sam nie rasz tam "bedziesz jezdzil" i nie placz juz ze na poludniu nie wybuduja ;d jestes hmm egoistycznym primitywem:D

to poludnie juz do Lomzy przylaczyli?

Daj spokój chłopie :)) dla mnie to może być i w Piątnicy tylko żeby konkretna firma to robiła a nie banda nieudaczników co myślą że wszystko wyburzą i sobie postawią za pół wieku to będą wielkie pany miasta ,wyburzyć łatwo zniszczyć i zwolnić zobaczymy jak będzie w drugą stronę.Moim zdaniem najlepiej by było wybudowanie te sklepu na rogu Zawadzkiej i Sikorskiego :)

http://kaasiia.myminicity.com/

Mój nr.gg 9141868.
Nienawidzisz Mnie??
Fajnie!
Słyszysz Te Brawa?
Są Dla Mnie!
Pzdr

mutualizm- ciagnij kiche parowo z bawelny-ile przystankow musiales sie ciagnac do lomzy zanim cie umiescili na tym zadupiu??

doctorr co za kultura, ale niestety nie napisałeś tego w moim języku nie zrozumiałem całej twojej wypowiedzi. Zrozumiałem jej fragment i odpowiem nie mieszkam na Bawałenie;] Ale patrze że coraz bardziej zakompleksieni kolesie sie pojawiaja, na początku wmiare spokojnie teraz już o jakiś kiszkach i parówkach rozmawiamy. Wnioskuje z tego że jesteś masarzem?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org