Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
znajdź różnicę - tendencyjny quiz dla radnych |
Mała zabawa dla naszych radnych: który budynek nadaje się na szkołę? UWAGA: w jury siedzi Pan Wiceprezydent Choiński, więc proszę się dobrze zastanowić. Publiczność się nie liczy, jesteśmy tylko głupim motłochem. Na początek: widok ogólny na szlachetne sylwetki obu gmachów... Wchodzimy do środka. Od razu widać, który z nich ma dłuższą i burzliwszą historię: Urzekająca surowość formy, wystrój kipi feerią barw i szczegółów. Jest na czym oko zawiesić :P Starożytne drzwi czekają, by wpuścić do środka nową szkołę... szkoda, że to laboratorium przepadnie. W starej Drzewnej ściany są zapełnione. Na szczęście w nowej znajdzie się miejsce na tablicę upamiętniającą dobrodzieja szkoły. Zobaczymy, jak w konkursie wypadną nasi radni.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: znajdź różnicę - tendencyjny quiz dla radnych |
No ja to hmmmm kurde no uczę się w tej drzewnej no ale nie wiem nie wiem co wybrać,na warsztatach to i grzybki rosną,tak fajnie przyrodniczo jest no i ile fajnych zabawek leży wszędzie,pan choiński ma nas za przedszkole to będziemy mogli sobie wodę z dziurawych kaloryferów pić,albo bawić się gołą instalacją elektryczną,a i kosz do koszykówki jest,fajna sprawa też pisać na kolanach w zeszycie,cegły są usiąść można,a jak ktoś zacznie gadać że mu nie wygodnie to droga wolna na stary rynek gadać że warunki nie pasują.Jasne że każdy baran wybrałby aktualny budynek drzewnej.
|
|
he, he nie każdy baran :)) są barany i "barany inaczej" a dobrodzieja to powinniście oficjalnie pozbawić tytułu absolwenta szkoły drzewnej
|
|
jak ktoś na tym zarabia - spoko niech zarabia, jego korzyść :) Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |