poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
znajdź różnicę - tendencyjny quiz dla radnych

Mała zabawa dla naszych radnych: który budynek nadaje się na szkołę?

UWAGA: w jury siedzi Pan Wiceprezydent Choiński, więc proszę się dobrze zastanowić.
Publiczność się nie liczy, jesteśmy tylko głupim motłochem.

Na początek: widok ogólny na szlachetne sylwetki obu gmachów...

Wchodzimy do środka. Od razu widać, który z nich ma dłuższą i burzliwszą historię:

Urzekająca surowość formy, wystrój kipi feerią barw i szczegółów.

Jest na czym oko zawiesić :P

Starożytne drzwi czekają, by wpuścić do środka nową szkołę... szkoda, że to laboratorium przepadnie.

W starej Drzewnej ściany są zapełnione. Na szczęście w nowej znajdzie się miejsce na tablicę upamiętniającą dobrodzieja szkoły.

Zobaczymy, jak w konkursie wypadną nasi radni.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: znajdź różnicę - tendencyjny quiz dla radnych

No ja to hmmmm kurde no uczę się w tej drzewnej no ale nie wiem nie wiem co wybrać,na warsztatach to i grzybki rosną,tak fajnie przyrodniczo jest no i ile fajnych zabawek leży wszędzie,pan choiński ma nas za przedszkole to będziemy mogli sobie wodę z dziurawych kaloryferów pić,albo bawić się gołą instalacją elektryczną,a i kosz do koszykówki jest,fajna sprawa też pisać na kolanach w zeszycie,cegły są usiąść można,a jak ktoś zacznie gadać że mu nie wygodnie to droga wolna na stary rynek gadać że warunki nie pasują.Jasne że każdy baran wybrałby aktualny budynek drzewnej.

he, he nie każdy baran :))

są barany i "barany inaczej"

a dobrodzieja to powinniście oficjalnie pozbawić tytułu absolwenta szkoły drzewnej

jak ktoś na tym zarabia - spoko niech zarabia, jego korzyść :)

Latam, Skaczę i jeżdżę

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org