poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Skuter na al.legionów

Czy opłaca się kupić skuter w sklepie na ul. legionów naprzeciwko blaszaka czyt. cto . prosze o pilna odpowiedz a moze ktos juz tam kupowal plis o pilna odpowiedz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Skuter na al.legionów

a zadam ci pytanie...czy oplaca sie kupic skuter?

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

a mozesz kupic taniej niz tam ?? jak nie mozesz to sie oplaca
mozesz przeznaczyc tyle na skuter ile tam chca?? jezlei mozesz to znaczy ze ta oferta jest dla ciebie

Nie opyla sie kupywać chinczyków oblukaj ten art. http://bikepics.com/pictures/933212/
Najlepiej poszukać używanych. BTW na Legionów strasznie droge są cześci na skutery nie patrzylem ale prorokuje ze tez sa to ceny za wysokie.

taniej jest kupić w Ostrołęce i w Białymstoku też z gwarancją niż w tamtym sklepie

a jeszzce taniej za granica:) peugota czy jakis inny japonczyk...

nie chce nikogo tu urazac ale zaczne rozypywac w lato gwozdzie na droge jak te kosiarki dalej tak beda szusowały po ulicach :)

Łomża leży na Mazowszu !

haha;] samo zycie;]

" jeszzce taniej za granica:) peugota czy jakis inny japonczyk..."

o qrcze peugeota japonczycy przejeli??!!

no ja tez myslalem ze peugeot to zabojady produkują akurat 405 remontuję i kurde szukam czesci po francuzie - wiec zobacze moze japonskie tansze hehe ;) stary nie kupuj skutera bo z tymi gwoździami to nie glupi pomysł :P kup lepiej motor

ciebie moga przejac... chodzilo mi o peugota i jakies japonskie padlo typu suzuki czy honda

jeszcze tak...jakbym ci nie wytlumaczyl
" jeszzce taniej za granica:) peugota czy jakis inny, japonczyk..."

wolalbym juz mz nawet 150 niz nowy skuter dlla dzieci.
dostanie taki chlopczyk 13 llat pienaiadze zkomuni i sszalleje wsrud kkolegow

zycie

napewno nie polecam kupować obok stacji Pryma, brat kupił tak quada i ciągle ma z nim problemy, a serwis tragedia, nigdy nie robią naczas a jak już zrobią to przy okazji coś popsują.

a swoją drogą nie złą reklamę robicie w Łomży co niektórym!
Ale to i nawet dobrze. Niech ludzie wiedzą co ich czeka :)
Mają prawo, do informacji
Dajcie sobie szanse i nie dajcie sie zrobić na CIOTY

Zajrzyj do nowgo salonu MaxBike na Legionów może coś znajdziesz ciekawego.
Chińczyki odpuść .

HokusPokus ciekaw jestem czym ty jezdzisz ?????

Jesli masz zamiar cos kupic to najpierw przelicz ile kolego masz kasy;) jak narzekasz ze chinczyk sie psuje to szykuj portfel bo japonski lub francski jesli chodzi o peugeoty ostro Cie po nim przejedzie. Jesli ma to byc cos taniego na sezon mysle ze chinczykiem przejezdzisz oczywiscie przy delikatnym urzytkowaniu;) Co do cen sklepach marza jest taka duza zeby za rok ten sklep mogł funkcjonowac w zime chyba maja niewieli zarobek nie??:>

Jeźdze Volvo takim zółto czerwonym :) fajnie ?
a ch*j Ci do tego jaki mam samochód/motor ? Mam jaki wedłog mnie był najlepszy w przedziale kwotowym jaki na ten dzien gdy go kupowalem moglem wyłozyc i tyle ?
samochód jest dobrej a nawet bardzo dobrej klasy jak na Łomżynskie warunki ! i bardzo dobrze mi się nim jezdzi za niedługo planuje zakup motoru....

PS.Nie pekla Ci już zyłka małolat?

Łomża leży na Mazowszu !

''
nie chce nikogo tu urazac ale zaczne rozypywac w lato gwozdzie na droge jak te kosiarki dalej tak beda szusowały po ulicach :) ''

Podobne mam zdanie :) kij w łapę i w kask temu co będzie pod ręko ,dajcie spokój rozumiem Jawe lub MZ to jest sprzęt :) a nie pierdółki które tylko hałasu robią a jadą 20 km/h ... sorry suną się .

Ale zazdrośnicy :-),skuter to tania wygodna alternatywa na jakieś nieduże dojazdy.to nie skutery wam przeszkadzają tylko warunki na naszych drogach.i oczywiście taki sprzęt dla mądrych odpowiedzialnych ludzi,a nie dla popisujących się gówniarzy.

ja mam do sprzedania suzuki 50cc z 2001 roku niedrogo stan ideał

ja miałem chińczyka (czterosuw). Przez 4 lata eksploatacji nie było z nim najmniejszego problemu, żadnych wycieków itp.Zawsze dobrze palił, zima nie zima. Wystarczyło w czas olej wymienić, świece filtry itp.

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

rambo keewaya hurricana miałeś?kolega też ma chyba nawet do tej pory,już 4 rok i z tego co wiem to fajna maszynka,zawsze ładnie chodziła,nic się nie psuło,a jeździło się w przeróżne miejsca wertepy dziury,a niby taki chińczyk,tgb też nie najgorsze.niektóre marki chiński skuterów wcale nie są złe tylko trzeba się orientować co i jak.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org