Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skuter na al.legionów |
Czy opłaca się kupić skuter w sklepie na ul. legionów naprzeciwko blaszaka czyt. cto . prosze o pilna odpowiedz a moze ktos juz tam kupowal plis o pilna odpowiedz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skuter na al.legionów |
a zadam ci pytanie...czy oplaca sie kupic skuter? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
a mozesz kupic taniej niz tam ?? jak nie mozesz to sie oplaca mozesz przeznaczyc tyle na skuter ile tam chca?? jezlei mozesz to znaczy ze ta oferta jest dla ciebie
|
|
Nie opyla sie kupywać chinczyków oblukaj ten art. http://bikepics.com/pictures/933212/ Najlepiej poszukać używanych. BTW na Legionów strasznie droge są cześci na skutery nie patrzylem ale prorokuje ze tez sa to ceny za wysokie.
|
|
taniej jest kupić w Ostrołęce i w Białymstoku też z gwarancją niż w tamtym sklepie
|
|
a jeszzce taniej za granica:) peugota czy jakis inny japonczyk... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
nie chce nikogo tu urazac ale zaczne rozypywac w lato gwozdzie na droge jak te kosiarki dalej tak beda szusowały po ulicach :) Łomża leży na Mazowszu !
|
|
haha;] samo zycie;] ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
" jeszzce taniej za granica:) peugota czy jakis inny japonczyk..." o qrcze peugeota japonczycy przejeli??!!
|
|
no ja tez myslalem ze peugeot to zabojady produkują akurat 405 remontuję i kurde szukam czesci po francuzie - wiec zobacze moze japonskie tansze hehe ;) stary nie kupuj skutera bo z tymi gwoździami to nie glupi pomysł :P kup lepiej motor
|
|
ciebie moga przejac... chodzilo mi o peugota i jakies japonskie padlo typu suzuki czy honda ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
jeszcze tak...jakbym ci nie wytlumaczyl " jeszzce taniej za granica:) peugota czy jakis inny, japonczyk..." ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
wolalbym juz mz nawet 150 niz nowy skuter dlla dzieci. dostanie taki chlopczyk 13 llat pienaiadze zkomuni i sszalleje wsrud kkolegow zycie
|
|
napewno nie polecam kupować obok stacji Pryma, brat kupił tak quada i ciągle ma z nim problemy, a serwis tragedia, nigdy nie robią naczas a jak już zrobią to przy okazji coś popsują.
|
|
a swoją drogą nie złą reklamę robicie w Łomży co niektórym! Ale to i nawet dobrze. Niech ludzie wiedzą co ich czeka :) Mają prawo, do informacji Dajcie sobie szanse i nie dajcie sie zrobić na CIOTY
|
|
Zajrzyj do nowgo salonu MaxBike na Legionów może coś znajdziesz ciekawego. Chińczyki odpuść .
|
|
HokusPokus ciekaw jestem czym ty jezdzisz ?????
|
|
Jesli masz zamiar cos kupic to najpierw przelicz ile kolego masz kasy;) jak narzekasz ze chinczyk sie psuje to szykuj portfel bo japonski lub francski jesli chodzi o peugeoty ostro Cie po nim przejedzie. Jesli ma to byc cos taniego na sezon mysle ze chinczykiem przejezdzisz oczywiscie przy delikatnym urzytkowaniu;) Co do cen sklepach marza jest taka duza zeby za rok ten sklep mogł funkcjonowac w zime chyba maja niewieli zarobek nie??:>
|
|
Jeźdze Volvo takim zółto czerwonym :) fajnie ? a ch*j Ci do tego jaki mam samochód/motor ? Mam jaki wedłog mnie był najlepszy w przedziale kwotowym jaki na ten dzien gdy go kupowalem moglem wyłozyc i tyle ? samochód jest dobrej a nawet bardzo dobrej klasy jak na Łomżynskie warunki ! i bardzo dobrze mi się nim jezdzi za niedługo planuje zakup motoru.... PS.Nie pekla Ci już zyłka małolat? Łomża leży na Mazowszu !
|
|
'' nie chce nikogo tu urazac ale zaczne rozypywac w lato gwozdzie na droge jak te kosiarki dalej tak beda szusowały po ulicach :) '' Podobne mam zdanie :) kij w łapę i w kask temu co będzie pod ręko ,dajcie spokój rozumiem Jawe lub MZ to jest sprzęt :) a nie pierdółki które tylko hałasu robią a jadą 20 km/h ... sorry suną się .
|
|
Ale zazdrośnicy :-),skuter to tania wygodna alternatywa na jakieś nieduże dojazdy.to nie skutery wam przeszkadzają tylko warunki na naszych drogach.i oczywiście taki sprzęt dla mądrych odpowiedzialnych ludzi,a nie dla popisujących się gówniarzy.
|
|
ja mam do sprzedania suzuki 50cc z 2001 roku niedrogo stan ideał
|
|
ja miałem chińczyka (czterosuw). Przez 4 lata eksploatacji nie było z nim najmniejszego problemu, żadnych wycieków itp.Zawsze dobrze palił, zima nie zima. Wystarczyło w czas olej wymienić, świece filtry itp. http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
rambo keewaya hurricana miałeś?kolega też ma chyba nawet do tej pory,już 4 rok i z tego co wiem to fajna maszynka,zawsze ładnie chodziła,nic się nie psuło,a jeździło się w przeróżne miejsca wertepy dziury,a niby taki chińczyk,tgb też nie najgorsze.niektóre marki chiński skuterów wcale nie są złe tylko trzeba się orientować co i jak.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |