Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Media expert |
Zna ktoś może godziny otwarcia tego sklepu? :) (przy okazji pewnie pare osób wygłosi swoją opinie hehe)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Media expert |
pewnie od 9...dzis moze byc 10 ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
hmm szczerze to nie byłem w nim jeszcze,trzeba będzie zajrzeć. Ale z tego co słyszałem to rewelacyjnych cen nie ma.
|
|
ja bylem raz...jedyny plus...co mi sie wydaje...to spory wybor(wszystko w jednym miejscu) a cenowo...to chyba normalnie i z tego co widze to, to ze co jakis czas kilka rzeczy jest taniej noz normalnie...ale noz widelec nie wypatrzysz tego...:) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
mi chodziło raczej do której godziny jest otwarty w sobotę i czy w niedzielę w ogóle jest czynne !
|
|
kazdy expert ma inne godziny otwarcia...wiec nawet nie zobaczy...jedne dzis do 14 sa inne do 17.. niedziele nieczynne ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
dwa tygodnie temu w niedzielę robiłam tam zakupy więc na pewno CZYNNE W NIEDZIELę!! do 14 lub 17
|
|
no to albo albo:) albo 14 albo 17:) pojde o 17 i bedzie zamkniete:) skad te przejawy agresji? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Proponuje wpisac w google "media markt" wejsc w ich strone, wybrać odnośnik do sklepu w śledziowie i zobaczyć:)) Nie takie trudne:D http://www.mediamarkt.pl/Bialystok no ale dobra, podam: Poniedziałek-Sobota: 9:00-21:00 Niedziela: 10:00-20:00
|
|
tak...tylko jak juz podawalem wyzej to mozna zauwazyc, ze kazdy sklep ma inne godziny otwarcia i zamkniecia...i niektore sklepy sa w niedziele zamkniete... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
tyku no to nie jest takie trudne, ale kolega potrzebuje media expert... i tutaj zaczyna sie problem, bo oni maja stronke tak aktualna ze wogole sklepu w podlaskim jeszcze nie ma. lukasz92 z tego co sie orientuje to sobota i niedziela do 15 (sobota napewno niedziela glowy nie dam sobie uciac moze byc do 14). Na 100% w niedziele czynny.
|
|
zauwazmy jeszcze, ze tyku podal strone media markt ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Na ulotce, jako jeden z nielicznych, sklep w Łomży jest otwarty w niedziele. Bodajrze od 10 do 15. ...
|
|
no tak, zauważyłem swoją gafę... Przeczytałem samo media...a markt sobie sam dopowiedzialem;P no nic... jak by ktos sie wybierał do śledziowa to przynajmniej godziny juz zna xD
|
|
tyku:) nie patrz na to:) ja jeszcze gorzej zrobilem...gdy przeczytalem temat widzialem expert:) w google wpisalem markt:D ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
w niedzielę mają do 15, ale nic ciekawego nie ma, na dodatek obsługa fatalna raz klijent mi naopowiadał bzdur jak dzieciakowi (ale chyba sam nie miał pojęcia) drugim razem spisywałam adres internetowy z pudełka zeby się coś zorientować na temat produktu na stronie producenta bo na miejscu nic konkretnego by się człowiek nie dowiedział, sprzedawca zrobił mi taką awanturę że klijenci myśleli że złapał jakąś złodziejkę więc była to już moja ostatnia wizyta w tym sklepie. angella
|
|
ostatnio mieli karty micro sd po 19 blach :D 1gb ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |