poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Media expert

Zna ktoś może godziny otwarcia tego sklepu? :) (przy okazji pewnie pare osób wygłosi swoją opinie hehe)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Media expert

pewnie od 9...dzis moze byc 10

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

hmm szczerze to nie byłem w nim jeszcze,trzeba będzie zajrzeć.
Ale z tego co słyszałem to rewelacyjnych cen nie ma.

ja bylem raz...jedyny plus...co mi sie wydaje...to spory wybor(wszystko w jednym miejscu) a cenowo...to chyba normalnie i z tego co widze to, to ze co jakis czas kilka rzeczy jest taniej noz normalnie...ale noz widelec nie wypatrzysz tego...:)

mi chodziło raczej do której godziny jest otwarty w sobotę i czy w niedzielę w ogóle jest czynne !

kazdy expert ma inne godziny otwarcia...wiec nawet nie zobaczy...jedne dzis do 14 sa inne do 17.. niedziele nieczynne

dwa tygodnie temu w niedzielę robiłam tam zakupy więc na pewno CZYNNE W NIEDZIELę!! do 14 lub 17

no to albo albo:) albo 14 albo 17:) pojde o 17 i bedzie zamkniete:)

skad te przejawy agresji?

Proponuje wpisac w google "media markt" wejsc w ich strone, wybrać odnośnik do sklepu w śledziowie i zobaczyć:)) Nie takie trudne:D
http://www.mediamarkt.pl/Bialystok

no ale dobra, podam:
Poniedziałek-Sobota:
9:00-21:00

Niedziela:
10:00-20:00

tak...tylko jak juz podawalem wyzej to mozna zauwazyc, ze kazdy sklep ma inne godziny otwarcia i zamkniecia...i niektore sklepy sa w niedziele zamkniete...

tyku no to nie jest takie trudne, ale kolega potrzebuje media expert... i tutaj zaczyna sie problem, bo oni maja stronke tak aktualna ze wogole sklepu w podlaskim jeszcze nie ma.

lukasz92 z tego co sie orientuje to sobota i niedziela do 15 (sobota napewno niedziela glowy nie dam sobie uciac moze byc do 14). Na 100% w niedziele czynny.

zauwazmy jeszcze, ze tyku podal strone media markt

Na ulotce, jako jeden z nielicznych, sklep w Łomży jest otwarty w niedziele. Bodajrze od 10 do 15.

...

no tak, zauważyłem swoją gafę...
Przeczytałem samo media...a markt sobie sam dopowiedzialem;P
no nic... jak by ktos sie wybierał do śledziowa to przynajmniej godziny juz zna xD

tyku:) nie patrz na to:) ja jeszcze gorzej zrobilem...gdy przeczytalem temat widzialem expert:) w google wpisalem markt:D

w niedzielę mają do 15, ale nic ciekawego nie ma, na dodatek obsługa fatalna raz klijent mi naopowiadał bzdur jak dzieciakowi (ale chyba sam nie miał pojęcia) drugim razem spisywałam adres internetowy z pudełka zeby się coś zorientować na temat produktu na stronie producenta bo na miejscu nic konkretnego by się człowiek nie dowiedział, sprzedawca zrobił mi taką awanturę że klijenci myśleli że złapał jakąś złodziejkę więc była to już moja ostatnia wizyta w tym sklepie.

angella

ostatnio mieli karty micro sd po 19 blach :D 1gb

;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org