środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Okulary

Z godzinke temu dziecko zgniotło miokulary.Niby nie duza wada,ale ciezko bez nich.Poradzcie mi gdzie najszybciej(oczywiscie od jutra zaczynajac) wyrobie nowe.Oczywiscie,zeby było dobrze i cena przystepna.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Okulary

Witam,
moim zdaniem na długiej, naprzeciwko Smyka,

witam Cię nieostrożna mamo.bylan juz raz w identycznej sytuacji bo tez mam dziecko,polecam salon optyk(chyba to tak sie nazywa) przy,Al,Legionow 7 obok redakcji tyg Kontakty,wejscie wspolne do notariusza, a w salonie przemiła pani(MŁODA) jeszce nigdy nie odmowiła mi pomocy. Cześć i chwała JEJ za takie traktowanie klientów a szczególnie nas .......okularnikow.pozdrawiam.

witam, ja serdecznie polecam OPTYK na starym rynku, miła obsługa i na pewno pomogą dobrać właściwe okulary tak jak i mi pomogli.

.......:::::JaKbY nIe ByŁo JeSt BaRdZo MiŁo::::::......

siemka
polecam OKULARIUM teraz maja swoj warszat wiec moze zrobia na miejscu, sasiadce zrobili kiedys w 3 dni a najszybciej to w szpitalu nawet w 3 godzinki beda gotowe

ja polecam nasze targowisko tzw manhnatan maja tam okulary po15zl ja sie dobrze potargujesz kupisz za 10

W szpitalu,!!! polecam.

Przy kontaktach jest super

Zawsze tam robię dla siebie i syna

Tylko przy kontaktach
Naprawdę jest ok!!!

Polecam Optyk przy Kontaktach. Duży wybór nowoczesnych oprawek. Sympatyczna młoda Pani pomaga dobrać ładne i wygodne okulary. Dzieci bardzo ją lubią. Moim zdaniem ten Optyk jest najlepszy.

bazyk1

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org