Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Okulary |
Z godzinke temu dziecko zgniotło miokulary.Niby nie duza wada,ale ciezko bez nich.Poradzcie mi gdzie najszybciej(oczywiscie od jutra zaczynajac) wyrobie nowe.Oczywiscie,zeby było dobrze i cena przystepna.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Okulary |
Witam, moim zdaniem na długiej, naprzeciwko Smyka,
|
|
witam Cię nieostrożna mamo.bylan juz raz w identycznej sytuacji bo tez mam dziecko,polecam salon optyk(chyba to tak sie nazywa) przy,Al,Legionow 7 obok redakcji tyg Kontakty,wejscie wspolne do notariusza, a w salonie przemiła pani(MŁODA) jeszce nigdy nie odmowiła mi pomocy. Cześć i chwała JEJ za takie traktowanie klientów a szczególnie nas .......okularnikow.pozdrawiam.
|
|
witam, ja serdecznie polecam OPTYK na starym rynku, miła obsługa i na pewno pomogą dobrać właściwe okulary tak jak i mi pomogli. .......:::::JaKbY nIe ByŁo JeSt BaRdZo MiŁo::::::......
|
|
siemka polecam OKULARIUM teraz maja swoj warszat wiec moze zrobia na miejscu, sasiadce zrobili kiedys w 3 dni a najszybciej to w szpitalu nawet w 3 godzinki beda gotowe
|
|
ja polecam nasze targowisko tzw manhnatan maja tam okulary po15zl ja sie dobrze potargujesz kupisz za 10
|
|
W szpitalu,!!! polecam.
|
|
Przy kontaktach jest super Zawsze tam robię dla siebie i syna
|
|
Tylko przy kontaktach Naprawdę jest ok!!!
|
|
Polecam Optyk przy Kontaktach. Duży wybór nowoczesnych oprawek. Sympatyczna młoda Pani pomaga dobrać ładne i wygodne okulary. Dzieci bardzo ją lubią. Moim zdaniem ten Optyk jest najlepszy. bazyk1
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |