Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
lakiernik - gdzie w Łomży |
Witam wszystkich, nosze się z pomalowaniem kilku elementów w samochodzie i całościową polerką na wiosnę... Którego lakiernika polecacie? Jest ich kilku. Gdzie warto pojechać, żeby zrobili dobrze i niedrogo... Tylko nie piszcie gdzie się znajdują, bo przejeżdżaliście i widzieliście szyld. Proszę o sprawdzone opinię. Kogo odwiedzić, a kogo omijać szerokim łukiem. Dzięki za opinie... pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: lakiernik - gdzie w Łomży |
Jakiś czas temu miałem do zrobienia dwa elementy i oddałem je do warsztatu na Al. Legionów (za autoandaro i prymą) nie pamiętam jak nazywał się ten warsztat, ale byłem bardzo zadowolony z profesjonalizmu i dokładności z jaką wykonaną pracę choć cena nie była najmniejsza opłacało sie bo robota świetnie zrobiona. Szczerze polecam ToMek
|
|
Ja malowałem u lakiernika w Elzbiecinie i bardzo zadowolony jestem i cena przystepna. Lomzes
|
|
popieram zdanie ToMek25 prawdopodobnie najlepszy lakiernik w miescie dobrze znaja sie na robocie i za to sie cenia bo ceny nie sa najnizsze, ale jak chcesz miec dobrze zrobiony samochod to polecam
|
|
a gdzie warto zrobić drobiazgi tanio i dobrze?
|
|
To sie raczej wyklucza - tanio i dobrze. Jak wybierzesz taniego lakiernika to na 99% cos bedziesz mial spierdolone z lakierem. _________________________________________________________
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |