środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
lakiernik - gdzie w Łomży

Witam wszystkich,
nosze się z pomalowaniem kilku elementów w samochodzie i całościową polerką na wiosnę...
Którego lakiernika polecacie? Jest ich kilku. Gdzie warto pojechać, żeby zrobili dobrze i niedrogo...
Tylko nie piszcie gdzie się znajdują, bo przejeżdżaliście i widzieliście szyld. Proszę o sprawdzone opinię. Kogo odwiedzić, a kogo omijać szerokim łukiem.

Dzięki za opinie...
pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: lakiernik - gdzie w Łomży

Jakiś czas temu miałem do zrobienia dwa elementy i oddałem je do warsztatu na Al. Legionów (za autoandaro i prymą) nie pamiętam jak nazywał się ten warsztat, ale byłem bardzo zadowolony z profesjonalizmu i dokładności z jaką wykonaną pracę choć cena nie była najmniejsza opłacało sie bo robota świetnie zrobiona.

Szczerze polecam

ToMek

Ja malowałem u lakiernika w Elzbiecinie i bardzo zadowolony jestem i cena przystepna.

Lomzes

popieram zdanie ToMek25 prawdopodobnie najlepszy lakiernik w miescie dobrze znaja sie na robocie i za to sie cenia bo ceny nie sa najnizsze, ale jak chcesz miec dobrze zrobiony samochod to polecam

a gdzie warto zrobić drobiazgi tanio i dobrze?

To sie raczej wyklucza - tanio i dobrze. Jak wybierzesz taniego lakiernika to na 99% cos bedziesz mial spierdolone z lakierem.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org