piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
KOMISJA WOJSKOWA

Witam wszystkich! Kilka dni temu przyszlo mi i kilku kumplom wezwanie na stawienie sie przed Komisja przedpoborowa. Chcialbym sie dowiedziec jak to jest naprawde przed Komisja lekarska. Czy to prawda z tym wszystkim ze trzeba pokazywac genitalia itp??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: KOMISJA WOJSKOWA

Tak

-----------------------------------
Uważam, że należy opodatkować wszystkich, którzy stoją w wodzie.

A co? Jakis wstydliwy jestes?

trzeba

no proste ze trzeba niekotrych nawet po torbie dotykaja :D a teraz powiem cos smiesznego co mialo miejsce na mojej komisji wojskowej gosciowi ustal i lekarz powiedzial do niego umyj glowke to ci przejdzie wiecie o co chodzi niechcial byc nie uprzejmy i poweidzial to w ten wlasnie sposob on poszedl do kibla wraca z mokra glowa to w ktorej nie ma mózgu nawet lekarze nei wytrzymali i pekli smiechem nie wiem ci mu dali pewnie d :D hehe pozdro

ahahahhahahha pryzmat... jaki fantasta ahahahhah :D ***** :D ahahhahah ... ten kawał ma 35 lat a ty piszesz ze to było na twojej komisji :D ahhahahahahahhah :D konam z ciebie :D

Yanek na serio tak bylo bo gosc az wybiegl i plakal ze smiechu i to opowiadal wiec musi byc to prawda

O i jeszcze nie rozumiem jak to z tym zaswiadczeniem lekarski. Jesli nie jestem chory ani w przeszlosci nie chorowalem na cos powaznego to nie musze miec takiego zaswiadczenia czy trzeba chociaz miec jakis papier od lekarza rodzinnego o ogolnym stanie zdrowia??

Trzeba trzeba, jak sobie przypomnę komedię z zeszłego roku z mojej komisji, jak gość nie chciał klejnotów pokazać i jaki cyrk z tego wyszedł :D:D to bania poprostu :)

no mowie czasami to jajca sa a moze ten koles po prostu chcial tego kogos nasladowac :) z przed 35 lat popisal sie agent nie ma co no to zmoczyl glowke <hahaha>

Taa.. tez wlasnie mialem napisac, ze ta historia to "miejska legenda" i krazy od lat i zawsze ktos twierdzi, ze to sie dzialo u niego na komisji ;)
Ja nie wiem jak jest teraz z papierami, za moich czasow to chyba sie zadnych komisji nie przedstawialo o ile pamietam, no chyba ze ktos sie probowal wykrecic stanem zdrowia od wojska.

W sumie narazie i tak zaswiadczenie ze szkoly wystarczy bo jeszcze sie ucze. A jak to jest z tym wojskiem zawodowym ktore niby ma byc juz pod koniec 2009 roku ?? Bo slyszalem ze jest juz jakas ustawa zatwierdzona co do tej sprawy?? czy to prawda??

Z tym zawodowym do 2009 jeszcze nic nie jest pewne bo jeszcze nie ma ustawy tylko projekt ustawy jest a to roznica

A kto mi powie kto chodzil 5 razy po bilet . JA hihi , a generalnie co sie dzialo podczas Tych ..wizyt... Moglbym wiele opowiedziec . stare Czasy , ale prawdziwe . ( nieraz Ktos , Kogos wprowadzal na smyczy i to byl pan niewidomy razem z psem przewodnikiem . itp itd . ,Jak znacie jakies inne fajne Przekrety dalcie znac wszyscy sie posmiejemy , ps. ja mielem A1 i przeniesione do slurzby zastepczej ...... Broni poprostu nielubilem , no to narazie mlodzi Zolnieze . Szable do Dloni

Lima Oscar

pozdrowionka Dla 161RDC30 73`

Lima Oscar

pryzmat...nie wiem czy ten kawal jest starszy niz internet:D

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

hm.. ciekawe co do komisji:P
Odbyt też sprawdzają ? :D
Pomyślcie sobie, że przychodzi na komisje koleś, który ma hemoroidy w
" dupsku. " Co na to komisja?

to nie są hemoroidy tylko rodzynki

Autor: Alien (---.dsl.wlfrct.sbcglobal.net)
Data: 07-02-08 01:12

A kto mi powie kto chodzil 5 razy po bilet . JA hihi , a generalnie co sie dzialo podczas Tych ..wizyt... Moglbym wiele opowiedziec . stare Czasy , ale prawdziwe . ( nieraz Ktos , Kogos wprowadzal na smyczy i to byl pan niewidomy razem z psem przewodnikiem . itp itd . ,Jak znacie jakies inne fajne Przekrety dalcie znac wszyscy sie posmiejemy , ps. ja mielem A1 i przeniesione do slurzby zastepczej ...... Broni poprostu nielubilem , no to narazie mlodzi Zolnieze . Szable do Dloni

Alien_CT

Z taką znajomością pisowni języka polskiego to od razu kierowali do OC. Tam nie wymagali znajomości pisania i czytania. Łopata albo widły do ręki i.... do boju!!!

P.S. Czy ktoś na forum zrozumiał ten bełkot?

Ja to nie wiem na hu*a to komisje robić jak i tak idą ci co chcą ;-) zamiast wydawać hajs na głupoty i tracić czas to by wymienili te rozpadający się złom w jednostkach na lepszy ,bo nawet zawodowa wyćwiczona jednostka nic nie zdziała bez sprzętu oczywiście działającego ;p

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org