Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KOMISJA WOJSKOWA |
Witam wszystkich! Kilka dni temu przyszlo mi i kilku kumplom wezwanie na stawienie sie przed Komisja przedpoborowa. Chcialbym sie dowiedziec jak to jest naprawde przed Komisja lekarska. Czy to prawda z tym wszystkim ze trzeba pokazywac genitalia itp??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KOMISJA WOJSKOWA |
Tak ----------------------------------- Uważam, że należy opodatkować wszystkich, którzy stoją w wodzie.
|
|
A co? Jakis wstydliwy jestes?
|
|
trzeba
|
|
no proste ze trzeba niekotrych nawet po torbie dotykaja :D a teraz powiem cos smiesznego co mialo miejsce na mojej komisji wojskowej gosciowi ustal i lekarz powiedzial do niego umyj glowke to ci przejdzie wiecie o co chodzi niechcial byc nie uprzejmy i poweidzial to w ten wlasnie sposob on poszedl do kibla wraca z mokra glowa to w ktorej nie ma mózgu nawet lekarze nei wytrzymali i pekli smiechem nie wiem ci mu dali pewnie d :D hehe pozdro
|
|
ahahahhahahha pryzmat... jaki fantasta ahahahhah :D ***** :D ahahhahah ... ten kawał ma 35 lat a ty piszesz ze to było na twojej komisji :D ahhahahahahahhah :D konam z ciebie :D
|
|
Yanek na serio tak bylo bo gosc az wybiegl i plakal ze smiechu i to opowiadal wiec musi byc to prawda
|
|
O i jeszcze nie rozumiem jak to z tym zaswiadczeniem lekarski. Jesli nie jestem chory ani w przeszlosci nie chorowalem na cos powaznego to nie musze miec takiego zaswiadczenia czy trzeba chociaz miec jakis papier od lekarza rodzinnego o ogolnym stanie zdrowia??
|
|
Trzeba trzeba, jak sobie przypomnę komedię z zeszłego roku z mojej komisji, jak gość nie chciał klejnotów pokazać i jaki cyrk z tego wyszedł :D:D to bania poprostu :) ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
no mowie czasami to jajca sa a moze ten koles po prostu chcial tego kogos nasladowac :) z przed 35 lat popisal sie agent nie ma co no to zmoczyl glowke <hahaha>
|
|
Taa.. tez wlasnie mialem napisac, ze ta historia to "miejska legenda" i krazy od lat i zawsze ktos twierdzi, ze to sie dzialo u niego na komisji ;) Ja nie wiem jak jest teraz z papierami, za moich czasow to chyba sie zadnych komisji nie przedstawialo o ile pamietam, no chyba ze ktos sie probowal wykrecic stanem zdrowia od wojska.
|
|
W sumie narazie i tak zaswiadczenie ze szkoly wystarczy bo jeszcze sie ucze. A jak to jest z tym wojskiem zawodowym ktore niby ma byc juz pod koniec 2009 roku ?? Bo slyszalem ze jest juz jakas ustawa zatwierdzona co do tej sprawy?? czy to prawda??
|
|
Z tym zawodowym do 2009 jeszcze nic nie jest pewne bo jeszcze nie ma ustawy tylko projekt ustawy jest a to roznica
|
|
A kto mi powie kto chodzil 5 razy po bilet . JA hihi , a generalnie co sie dzialo podczas Tych ..wizyt... Moglbym wiele opowiedziec . stare Czasy , ale prawdziwe . ( nieraz Ktos , Kogos wprowadzal na smyczy i to byl pan niewidomy razem z psem przewodnikiem . itp itd . ,Jak znacie jakies inne fajne Przekrety dalcie znac wszyscy sie posmiejemy , ps. ja mielem A1 i przeniesione do slurzby zastepczej ...... Broni poprostu nielubilem , no to narazie mlodzi Zolnieze . Szable do Dloni Lima Oscar
|
|
pozdrowionka Dla 161RDC30 73` Lima Oscar
|
|
pryzmat...nie wiem czy ten kawal jest starszy niz internet:D ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
hm.. ciekawe co do komisji:P Odbyt też sprawdzają ? :D Pomyślcie sobie, że przychodzi na komisje koleś, który ma hemoroidy w " dupsku. " Co na to komisja?
|
|
to nie są hemoroidy tylko rodzynki
|
|
Autor: Alien (---.dsl.wlfrct.sbcglobal.net) Data: 07-02-08 01:12 A kto mi powie kto chodzil 5 razy po bilet . JA hihi , a generalnie co sie dzialo podczas Tych ..wizyt... Moglbym wiele opowiedziec . stare Czasy , ale prawdziwe . ( nieraz Ktos , Kogos wprowadzal na smyczy i to byl pan niewidomy razem z psem przewodnikiem . itp itd . ,Jak znacie jakies inne fajne Przekrety dalcie znac wszyscy sie posmiejemy , ps. ja mielem A1 i przeniesione do slurzby zastepczej ...... Broni poprostu nielubilem , no to narazie mlodzi Zolnieze . Szable do Dloni Alien_CT Z taką znajomością pisowni języka polskiego to od razu kierowali do OC. Tam nie wymagali znajomości pisania i czytania. Łopata albo widły do ręki i.... do boju!!! P.S. Czy ktoś na forum zrozumiał ten bełkot?
|
|
Ja to nie wiem na hu*a to komisje robić jak i tak idą ci co chcą ;-) zamiast wydawać hajs na głupoty i tracić czas to by wymienili te rozpadający się złom w jednostkach na lepszy ,bo nawet zawodowa wyćwiczona jednostka nic nie zdziała bez sprzętu oczywiście działającego ;p
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |