Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kurs fryzjerski |
Mam pytanie czy był ktoś na kursie fryzjerskim u Oliwi? Jak jest on prowadzony. Dziękuje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kurs fryzjerski |
no hej a cio bys ogólnie chciala wiedziec???
|
|
czy w Łomży są organizowane kursy fryzjerskie? jeśli tak to gdzie?
|
|
witam w studio oliwia sa prowadzone kursy także kurs fryzjerski, z tego co sie orientuje sa prowadzone inwidualnie czyli masz do dyspozycji cały czas instruktora przy sobie, podztaw napewno sie nauczysz. wiem że konczy sie zaswiadczeniem i certyfikatem. pozdrawiam
|
|
a to jest płatne? pracuję, a chętnie bym czegoś jeszcze nowego spróbowała, fryzjerstwo mnie ciągnie. Kiedy się odbywają te kursy i w jakich godzinach?
|
|
A czy są tam prowadzone kursy na przedłużanie i stylizację paznokci?
|
|
motylek, dla ciebie to za darmo a i jeszcze dopłacą ci żebyś się uczyła...
|
|
Jan_Serce: odwal się gościu, mam Cię dość, nie komentuj moich postów i nie odpowiadaj na nie, bo mogę się założyć, że do pięt mi nie dorastasz...
|
|
w studio oliwia sa jak sie orientuje kursy stylizacji paznokci, makijazu,i fryzjerskie, sa płatne a ile nie wiem
|
|
dziwna sprawa z tymi kursami...czemu nie jest to oficjalnie rozreklamowane tylko drogą pantoflową i na forum? Kim sa ci "wykwalifikowani instruktorzy"? czy są to właścicielki? zastanawiam się czy te ich certyfilaty to nie jakaś bujda, bo skąd taki potencjalny kursant może mieć pewność, że są autentyczne i nie wyrzuca ok. 1000 zł w błoto?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |