poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
prolem z Gazem POMOCY

witam mam gaz sekwencyjny i wczesniej palil naprawde malo tego gazu teraz cos sie zepsulo i pobiera gaz i benzyne co jest ?? Czy wystarczy podpiac pod kompa samochod ?? czy cos wiecej zrobic moze panel jest do wymiany jest swiezo po wymiane filtra

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: prolem z Gazem POMOCY

moja rada poprostu jedz do gazowników żeby wyregulowali. Tak może być po wymianie filtra

ale wlasnie bylem i mowia ze to jest nie za bardzo mozliwe :(

problem gazu był juz poruszany calkiem niedawno a tam w tym poscie sa podani gazownicy jak masz sekwencje to sam nic nie wyregulujesz ani nie stwierdzisz problemu bez podpiecia do kompa, to nie gaznik ze ustawisz na oko ;p

Pozdrawiam!

Co to jakiś wirus, czy jak. Na forum nikt Ci nie pomoże, a tematy były już wielokrotnie wałkowane. Masz problem jedz do fachowca - był taki post preparowany gdzie niby najlepsi fachowcy są itd i zawsze jedni i Ci sami :-) i w ogóle :-)
Jeżeli rzeczywiście pobiera na raz gaz i benzynę to masz walnięty komputer od sekwencji - bo to on steruje całą instalacją.

jedz do piątnicy do kubusia,oni tak ci zrobią

...

oni tam* ci zrobią

...

ok txh

Taaaak, oni tam Ci zrobią, a potem przyjedziesz na Senatorską, co by poprawili po Kubusiu. Wiem co mówię, widziałem ostatnio praktycznie 3 auta z rzędu w Mak-Robie, gdzie chłopaki poprawiali po Kubusiu hehehe.

Jedz do Piatnicy poznij na Senatorska a wszystko zrobia na Krasce !

Pozdrawiam:
Grey

Ja na senatorskiej kiedyś montowałem instalacje a Kubuś po nich poprawiał i od tamtej pory problem z gazem przestał istnieć. Jedz do Kubusia napewno coś poradzi na to. Pozdrawiam.

ja zakladałem w golfie 4 sekwencje i jest zajebiscie,zakladalem w kubusiu

...

A co to za różnica? Senatorska i Kubuś to praktycznie to samo. Byłeś na senatorskiej a Kubuś poprawiał ? bo pewnie sam wczesniej to instalował w warsztacie na senatorskiej.

ja tam ufam chlopakom na senatorskiej nie zawiedli mnie jeszcze a kubus ... to ze dlugi czas oczekiwania naawet na regulacje 3 minutowa trzeba autko zostawic na 3 godziny a w jarnutach gosciu troszke za duzo sobie zyczy za glupie wymienienie zestawu naprawczego w parowniku <400zl> przesada :/ na senatorskiej 180 z usmiechem ;] wiec polecam senatorska a co do duzego palenia sprawdz sąde lambde .....

.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org