Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
prolem z Gazem POMOCY |
witam mam gaz sekwencyjny i wczesniej palil naprawde malo tego gazu teraz cos sie zepsulo i pobiera gaz i benzyne co jest ?? Czy wystarczy podpiac pod kompa samochod ?? czy cos wiecej zrobic moze panel jest do wymiany jest swiezo po wymiane filtra
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: prolem z Gazem POMOCY |
moja rada poprostu jedz do gazowników żeby wyregulowali. Tak może być po wymianie filtra
|
|
ale wlasnie bylem i mowia ze to jest nie za bardzo mozliwe :(
|
|
problem gazu był juz poruszany calkiem niedawno a tam w tym poscie sa podani gazownicy jak masz sekwencje to sam nic nie wyregulujesz ani nie stwierdzisz problemu bez podpiecia do kompa, to nie gaznik ze ustawisz na oko ;p Pozdrawiam!
|
|
Co to jakiś wirus, czy jak. Na forum nikt Ci nie pomoże, a tematy były już wielokrotnie wałkowane. Masz problem jedz do fachowca - był taki post preparowany gdzie niby najlepsi fachowcy są itd i zawsze jedni i Ci sami :-) i w ogóle :-) Jeżeli rzeczywiście pobiera na raz gaz i benzynę to masz walnięty komputer od sekwencji - bo to on steruje całą instalacją.
|
|
jedz do piątnicy do kubusia,oni tak ci zrobią ...
|
|
oni tam* ci zrobią ...
|
|
ok txh
|
|
Taaaak, oni tam Ci zrobią, a potem przyjedziesz na Senatorską, co by poprawili po Kubusiu. Wiem co mówię, widziałem ostatnio praktycznie 3 auta z rzędu w Mak-Robie, gdzie chłopaki poprawiali po Kubusiu hehehe. ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Jedz do Piatnicy poznij na Senatorska a wszystko zrobia na Krasce ! Pozdrawiam: Grey
|
|
Ja na senatorskiej kiedyś montowałem instalacje a Kubuś po nich poprawiał i od tamtej pory problem z gazem przestał istnieć. Jedz do Kubusia napewno coś poradzi na to. Pozdrawiam.
|
|
ja zakladałem w golfie 4 sekwencje i jest zajebiscie,zakladalem w kubusiu ...
|
|
A co to za różnica? Senatorska i Kubuś to praktycznie to samo. Byłeś na senatorskiej a Kubuś poprawiał ? bo pewnie sam wczesniej to instalował w warsztacie na senatorskiej.
|
|
ja tam ufam chlopakom na senatorskiej nie zawiedli mnie jeszcze a kubus ... to ze dlugi czas oczekiwania naawet na regulacje 3 minutowa trzeba autko zostawic na 3 godziny a w jarnutach gosciu troszke za duzo sobie zyczy za glupie wymienienie zestawu naprawczego w parowniku <400zl> przesada :/ na senatorskiej 180 z usmiechem ;] wiec polecam senatorska a co do duzego palenia sprawdz sąde lambde .....
|
|
.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |