Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poczta kwiatowa |
czy istniej w łomzy taka kwiaciarnia ktora wysyła kwiaty do domu pod podany adres
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poczta kwiatowa |
stary dzwon na radio taxi jakies i po temacie :)
|
|
Tak - jedna to kwiaciarnia Marzenie naprzeciw szkoły drzewnej a druga przy rondach Hanki Bielickiej ( na skrzyżowaniu giełczyńskiej i polowej) w murowanym budyneczku.
|
|
Tak jak kolega pisze wyzej ta kwiaciarnia przy lodowisku posiada tzw. poczte kwiatowa. Nie jestem pewny ale kwiaciarnia sie chyba nazywa "Storczyk"
|
|
Wysyła także kwiaciarnia przy ul. Sienkiewicza. Korzystałam z usług tej i z marzenia i osobiście polecam pierwszą. Ludzie o wiele milsi, i za te same pieniądze bukiet 3 razy większy. O mniejszych kosztach dowozu nie wspomnę. :)
|
|
prawie wszystkie wysyłają...
|
|
ta przy lodowisku jest dobra, polecam ją osobiście :)
|
|
ja zawsze zamawiam w storczyku, czyli przy lodowisku, cena jest przystępna a wykonanie fenomenalne:)
|
|
Po co poczta samemu jak dasz bedzie lepiej :P
|
|
JESTEM SPRZECIW A NAWET ZA
|
|
Korzystałem z usług i Marzenia i Storczyka. W Marzeniu jest drożej, ale większy wybór bukietów. Kwiaciarnia Storczyk jest tańsza, ale mały wybór kwiatów. Polecam jednak Storczyka... Piękne robią bukiety, przyjemna obsługa, nie spóźniają sie i trafiają do celu bezproblemowo. Marzenie miała z dotarciem kilka razy problemy dlatego też o tym wspomniałem. Pozdrawiam.
|
|
a mogłby ktos ceny jakies przykładowe podac Łomża leży na Mazowszu !
|
|
a kto dostarcza? jakiś pracownik kwiaciarni czy pan zenek taxi driver?
|
|
dzieki za info
|
|
W Marzeniu płaciłem raz 25 a raz 30zł. W Storczyku 10 zł na terenie miasta jeśli dobrze pamiętam. Pozdro
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |