Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
breakdance |
gdzie są treningi breakdance czy można się teraz zapisac??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: breakdance |
treningi są w bonarze a zapisać to nie wiem czy można się teraz idź i się zapytaj ich
|
|
też bym był zainteresowany sie zapisac :P Niem mam tolerancji dla pedalstwa i kurestwa !!
|
|
break dance taniec na głowie jak by kto nie wiedzial ;P
|
|
sie już dowiedziałem i zapisałem :( nigdy na tym forum nikt nie udzieli mądrej odpowiedzi. Niem mam tolerancji dla pedalstwa i kurestwa !!
|
|
,,nigdy na tym forum nikt nie udzieli mądrej odpowiedzi.,, chwalisz sie czy zalisz? jakie pytanie taka odpowiedz... a tak powaznie:jakos ja zawsze uzyskalam tu pomoc...i jakbys nie zauwazyl to kolezanka patusiaa probowala ci pomoc... lepiej bys podziekowal za checi a nie tylko narzekasz :P
|
|
kurna zes sie juz zapisał?? a gdzie to jest bo ja tez bym chcial troszke sie po uczyc tancowac (tak po skejtosku) ??? prosze o pomoc z powazaniem wasz Kajetan
|
|
haaaah5 sama widzisz że żadnej konkretnej odpowiedzi nie uzyskałem i dalej sie nie zapisałem chociaż mam chęci i zapał :D Niem mam tolerancji dla pedalstwa i kurestwa !!
|
|
Jeśli ktoś na tym forum wie kiedy i o której można przyjść na takie zajęcia oraz czy można teraz się zapisać to proszę o pomoc.
|
|
zajęcia są CHYBA o 17:30 w srode i o 16:00 w piatek z reszta wejdz na ctgroup.pl I will own all xD
|
|
Narazie z tego co wiem to nie ma p.Kisla i chlopaki z CT Group prowadza przez ferie treningi... Wiec raczej mozecie isc sie dopytac jak z zapisami po feriach, a treningi sa Pon i Sroda od 17 od lat 13, a mlodsi maja od 16. Ofc w Bonarze :)
|
|
dziękówa hehe Niem mam tolerancji dla pedalstwa i kurestwa !!
|
|
Teraz są ferie więc zajęcia mają podobno od 10 rano, przynajmniej w tym tygodniu tak mieli .
|
|
Od 11 ;) Wiec jak chcecie popatrzec jak sie na barach krecic albo backspina to macie odpowiedni moment :)
|
|
poskacz sobie na glowie wdomu. co moze dac breakdance.jesli masz checi to i wdomu sam sie lepiej nauczysz bez stresu. ale i tak zamottuje iz taniec najlepiej zostaw kobietom zycie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |