Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
UWAGA NA CZARNA WOŁGE ;P |
I nasi kochani policjancji dorobili sie pieknej czarnej "wołgi " A jacy dumni :D Uwaga Ci dwaj panowie maja nawet CB Pozdrawiamy :D Mariusz:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: UWAGA NA CZARNA WOŁGE ;P |
A nie przypadkiem vectry ??;D
|
|
vectra = wołga ;-)
|
|
na radyjku dzis cały dzien muwio o tym sprzecie ;)
|
|
Wow ale mi nowość już od jakiegoś czasu śmigali na trasach w rejonie Łomży .
|
|
i niby co w związku z tym uważać na auto czy na nich :)
|
|
auto podobno 200 pare koni:D
|
|
No autko nie takie najgorsze póki nowe. Dzisiaj wracałem z Ostrołęki to śmigali od Choin do Miastkowa hehehe, robią drogę i tam jest ograniczenie do 40 km/h kto ma CB to każdy wiedział wyjeżdżając nawet z Ostrołęki, a jedynym dupkiem który popełnia wykroczenie to był kierowca w nieoznakowanym radiowozie model Vectra kolor czarny, dało się zauważyć, i wszyscy na CB się śmieli by bardziej uważać na te auto jak na znaki, bo jeździ jakiś policjant niezrównoważony. A tak na marginesie zastanawiałem się czy ich dotyczą jakieś przepisy, czy kolejna mafia bezprawnych obywateli którym można wszystko. Jak macie haczyk to dawajcie temat. Pozdrawiam i życzę szerokości i jazdy bez wpadek. ,,KONSUL :) ''
|
|
coniektórzy naprawde pisza tylko po to żeby się przyczepić ? napisał po to żeby uwazac i sie orientowac miec rozkminionych tajniaków bardzo dobrze Łomża leży na Mazowszu !
|
|
mariuszalpine głupszego tematu juz nie mogłes założyc? Może dowiedz się jakiego koloru majtki mają i napisz tu na forum he... A może po prostu zazdrość zżera na wiesc o tych 200 koniach ? he
|
|
http://www.motogazeta.mojeauto.pl/Aktualnosci/Rajdowiec_szkoli_policjantow,a,85071.html w Olsztynie będa mieli prawdziwych rajdowców na drogach!
|
|
MasaViV temat nie jest głupi, sam ostatnio się zastanawiałem jak wygląda te nowe cudo mundurowych, no ale pewnie jeździsz MPK to może Ciebie to nie interesuje. A co teraz się stanie z tajniackim fordem??? dalej trzeba na niego uważać??
|
|
DrAgOn19 ale powiedz mi co w tym takiego interesujacego? Chcesz wiedziec po jakim czasie złapaliby Cie w trasie? To jest samochód służacy do zadan operacyjno-sledczych a nie po to zeby opisywac jego szczegoly na publicznym forum.... Gdyby tutaj byl normalny administrator to temat byłby juz dawno usunięty...
|
|
MasaViV nie interesują mnie jego osiągi itp. tylko marka, kolor, znaki szczególne!!!!! dlatego, że jak będę jechał po trasie i w lusterku zobaczę czarną wołgę to wiem, że muszę na nich uważać, czyż nie???
|
|
No i właśnie dlatego taki temat nie powinien być poruszany na publicznym forum :) pomysl...
|
|
policjanie robi żadnej tajemnicy z tego samochodu można go sobie obejrzęc na stronie internetowej policji łómżyńskiej. Sami dorabiacie babci wąsy. Nasza
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |