Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie w Łomży na aerobik?? |
Witam! O odpowiedź na to pytanie proszę wszystkie panie, które uczęszczają, bądź uczęszczały na aerobik:) Gdzie mogę w naszym mieście skorzystać z takich zajęć(może gdzieś na Oś. Południe??), za ile i czy warto. Dziękuje za wszystkie rady.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie w Łomży na aerobik?? |
Na Reymonta miał być salsarobik, ale nie było chętnych i zajęcia na razie nie odbywają się. To jest stronka www.taniec.lomza24.info Peny
|
|
dzięki
|
|
Aerobik jest w Centrum Katolickim, niedrogo 55 zł mieisęcznie naprawdę warto.
|
|
sam nie uczeszczalem, ale wiem ze aerobik jest w silowni "ewa" nad kwiaciarnia "marzenie". Ale ceny ci nie powiem bo nie znam :/
|
|
centrum katolickie?serio? musze to sobie sprawdzić:)Jest może ktos kto tam chodzi??
|
|
witam wszystkich, proszę o informację na temat salsaerobiku na reymonta z chęcią bym się zapisała, jaki jest koszt, ewentualnie numer kontaktowy do kogoś, z góry dziękuję
|
|
osobiście nie chodzę ale również słyszałam że w centrum katolickim jest i chwalą sobie panie ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
z czystym sumieniem mogę polecić, bo tam chodzę (tzn. do centrum). Nie jest lekko, ale o to chodzi :) Poza tym zajęcia nie są monotonne, na każdym spotkaniu coś innego
|
|
super!w takim razie zapisuje sie na aerobik w CK.Trzeba zgłosić sie tam osobiście, czy może ktoś ma jakis nr telefonu? Dzieki za wszystkie odp:D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |