Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Studio Tanca MaxDance |
Mam pytanie dotyczace tego studia co myslicie o tym moze wie ktos jakie zajecia beda organizowane i moze ktos uczeszczal wczesniej do tego studia w Bialymstoku? i czy sa jacys chetni zeby tam sie zapisac? ... PIENIADZ TO WLADZA, SUKCES TO WIEDZA ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Studio Tanca MaxDance |
www.maxdance.pl
|
|
A czemu akurat w Białym toć w Łomży też jest te studio chyba że jesteś z białego. http://www.maxdance.pl/lmaxdance/index.html
|
|
lepszy jest AKAT z Łomzy max dance był w szkole podstawowej nr 2 porażka
|
|
Ja mam pytanie w sprawie tego studia czy ktoś już był na jakichś zajęciach w Łomży? magia_2
|
|
te studio dopeiro startuje""" u nas wiec...zobaczymy jak to bedzie...ale jesli chodzi o to jakie tance to"dla pan-latino solo i i inne....dla par-towarzyski...a odplatnosc z tego co wiem to nomrlana w porowniau do Bialego...wiec "easy easy";p....21.I.08-OTWARCIe...a jak zauwazylam to ludzie zapisuja sie-Powaznie!!!...wiec bedzie giT...ppozdrofffka CYA
|
|
A ile kosztuje taki kurs z checia bym sie zapisal. wiem ze AKAT od lutego chyba bedzie organizowal kolejne zajecia tylko za jaka cene.
|
|
a gdzie poszukuja instruktora aerobiku? ... PIENIADZ TO WLADZA, SUKCES TO WIEDZA ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |