Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie prawko zrobic? |
Sienka gdzie mozna w miare przyzwoita cene i u dobrych ludzi zrobic prawko???? pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie prawko zrobic? |
u Mazewski on Dobrze Kurs Prowadzi Pociejewo
|
|
ja polecam LUTKA mia obsługa tam na pewno sie nauczysz sie jeździć WARTOO!!!!
|
|
A ja polecam skorzystac z opcji "szukaj" (o ile jeszcze dziala), poniewaz takich tematow bylo zakladane cale mnostwo. Napewno cos dla siebie wybierzesz. Pozdrawiam
|
|
Na polu naucz sie jezdzic a za dwa lata wjedz llllllllll-ką na lomże bo mam was juz dosyc
|
|
LUTEK to niech się sam najpierw nauczy jeździć.Tak Mazewski tak :p szczególnie taki łysy instruktor:D Samo dobro:D o O o o O o O o O O O o o O
|
|
ferenc i koniec:)
|
|
u kamińskiego :) zreszta, jak umiesz jezdzic to wszedzie bedzie dobrze ;p Myślą swą szukają szczęścia, które zwie się wolnością
|
|
ja uczyłem sie w małym ośrodku u p. Miecznikowskiego, to są te pawilony przy ul. Zawadzkiej vis a vis (chyba tak to sie pisze :) ul. Prusa. Mają tam tylko dwie L'ki ale moim zdaniem podejście do kursanta i ogólne przygotowanie do egzaminu jest na dobrym poziomie. Zdałem kat. A i B za pierwszym razem bez żadnych problemów, a podkreślam, że za kierownicą samochodu pierwszy raz zasiadłem w ich aucie...
|
|
hehe ...........gdzie prawko zrobic? |
Prawka nie można zrobić - no chyba że sobie wydrukujesz - trzeba się nauczyć i zdać egzamin - niestety niektórzy o tym zapominają (szczególnie o tym że trzeba się nauczyć)
|
|
Ja tam polecam jak zwykle Gruszfelda i koniec, moja opinia o tej firmie nie zmieniła się od paru lat i się nie zmieni, bo ciągle słyszę same pozytywne opinie, a i mają się czym pochwalić, bo praktycznie cały czas mają największą zdawalność egzaminów ich kursanci :) Mariusz Gruszfeld, ul. Bernatowicza ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Mogę podać ci numer do super faceta, miły ale wymagający, ośrodek jest z Zambrowa ale Gościu uczy w Łomży, ma najlepszą zdawalność kursantów, Danowski Sławek, num: 604634086 awikusia15
|
|
a ja polecam Pana Świderskiego.Nr.tel. 501 452 432
|
|
ja polecam Kamińskiego ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
konopandzia----- to do ciebie palo jedna jak chcesz to sam se jedz na pole umiem jezdzisc tylko sie zapytalemm kulturalnie gdzie sa dobre warunki a ty tak nie cwaniakuj
|
|
Szkolenie u Ferenca. Wykłady jak trzeba, jazdy ok, instruktor jeden z najrówniejszych gości jakich spotkałem. Polecam. A i B za pierwszym razem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |