poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
gdzie prawko zrobic?

Sienka gdzie mozna w miare przyzwoita cene i u dobrych ludzi zrobic prawko????

pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: gdzie prawko zrobic?

u Mazewski on Dobrze Kurs Prowadzi

Pociejewo

ja polecam LUTKA mia obsługa tam na pewno sie nauczysz sie jeździć WARTOO!!!!

A ja polecam skorzystac z opcji "szukaj" (o ile jeszcze dziala), poniewaz takich tematow bylo zakladane cale mnostwo. Napewno cos dla siebie wybierzesz. Pozdrawiam

Na polu naucz sie jezdzic a za dwa lata wjedz llllllllll-ką na lomże bo mam was juz dosyc

LUTEK to niech się sam najpierw nauczy jeździć.Tak Mazewski tak :p szczególnie taki łysy instruktor:D Samo dobro:D

o O o o O
o O o O
O O o o O

ferenc i koniec:)

u kamińskiego :) zreszta, jak umiesz jezdzic to wszedzie bedzie dobrze ;p

Myślą swą szukają szczęścia, które zwie się wolnością

ja uczyłem sie w małym ośrodku u p. Miecznikowskiego, to są te pawilony przy ul. Zawadzkiej vis a vis (chyba tak to sie pisze :) ul. Prusa. Mają tam tylko dwie L'ki ale moim zdaniem podejście do kursanta i ogólne przygotowanie do egzaminu jest na dobrym poziomie. Zdałem kat. A i B za pierwszym razem bez żadnych problemów, a podkreślam, że za kierownicą samochodu pierwszy raz zasiadłem w ich aucie...

hehe ...........gdzie prawko zrobic?

Prawka nie można zrobić - no chyba że sobie wydrukujesz - trzeba się nauczyć i zdać egzamin - niestety niektórzy o tym zapominają (szczególnie o tym że trzeba się nauczyć)

Ja tam polecam jak zwykle Gruszfelda i koniec, moja opinia o tej firmie nie zmieniła się od paru lat i się nie zmieni, bo ciągle słyszę same pozytywne opinie, a i mają się czym pochwalić, bo praktycznie cały czas mają największą zdawalność egzaminów ich kursanci :)

Mariusz Gruszfeld, ul. Bernatowicza

Mogę podać ci numer do super faceta, miły ale wymagający, ośrodek jest z Zambrowa ale Gościu uczy w Łomży, ma najlepszą zdawalność kursantów, Danowski Sławek, num: 604634086

awikusia15

a ja polecam Pana Świderskiego.Nr.tel. 501 452 432

ja polecam Kamińskiego

...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...

konopandzia----- to do ciebie palo jedna jak chcesz to sam se jedz na pole umiem jezdzisc tylko sie zapytalemm kulturalnie gdzie sa dobre warunki a ty tak nie cwaniakuj

Szkolenie u Ferenca. Wykłady jak trzeba, jazdy ok, instruktor jeden z najrówniejszych gości jakich spotkałem. Polecam. A i B za pierwszym razem.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org