Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rampa VIP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Witam! Z góry bardzo proszę o nie wypominanie ,że takie posty już były,ale mam pytanie do wszystkich forumowiczów.Jest mało sprecyzowane heh:) Chodzi mi o pewną nutke która bardzo często mozna usłyszec w Rampie vip...Piosenka (jak mi sie zdaje) w jezyku rosyjskim albo ukrainskim w każdym bądz razie bardzo skoczna puszczana kilka razy w ciągu wieczora.Jeżeli jest na forum jakis stały bywalec tego klubu to bardzo bym prosila o udzielenie odpowiedzi w miare takich mozliwosci.Jest to popularna tam piosenka..mozna powiedziec hit klubu bo gdy zaczyna leciec wszyscy zrywaja sie do tanca.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rampa VIP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Może chodzi ci o nutkie ruskie techno! - a kalina ne verba! ostatnio jest nawet popularna na radiu eska.Nie jestem pewien czy to to ale możesz sprawdzić.Pozdrawiam
|
|
no własnie to nie to :) tamto jest bardzo melodyjne i skoczne ale bardzo Tobie dziękuje za fatyge i chęć pomocy
|
|
Spoko nmzc
|
|
Kurde chyba wiem oco Ci biega ale niepamiętam co to była za nuta a raczej ją znam ja sobie przypomne to Ci napisze.
|
|
hahahaha Kaaaaaniiiikuuuułiiii jaki lokal taki hit :D prawie jak Rednex :D http://beatport.com Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
idz od rampy i jak zaczną ja grac spytaj dj co to za nuta
|
|
moze chodzi o Natalka Karpa - Kalyna??
|
|
niee to zadna z tych:( o to chodzi ze nie trafi mi sie w najblizszym czasie okazja by tam isc :( ale strzelajcie byc moze ktos trafi teraz juz sama nie wiem czy byla po rosyjsku heh
|
|
a moze to byla po polsku tylko puszczona "od tyłu" ;P albo ktos za duzo wypił ;P
|
|
Shiloh pewnie chodz Tobie o piosenkę " A Kalyna ne Verba " wykonawca Natalka Karpa.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |