poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rampa VIP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam! Z góry bardzo proszę o nie wypominanie ,że takie posty już były,ale mam pytanie do wszystkich forumowiczów.Jest mało sprecyzowane heh:)
Chodzi mi o pewną nutke która bardzo często mozna usłyszec w Rampie vip...Piosenka (jak mi sie zdaje) w jezyku rosyjskim albo ukrainskim w każdym bądz razie bardzo skoczna puszczana kilka razy w ciągu wieczora.Jeżeli jest na forum jakis stały bywalec tego klubu to bardzo bym prosila o udzielenie odpowiedzi w miare takich mozliwosci.Jest to popularna tam piosenka..mozna powiedziec hit klubu bo gdy zaczyna leciec wszyscy zrywaja sie do tanca.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rampa VIP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Może chodzi ci o nutkie ruskie techno! - a kalina ne verba! ostatnio jest nawet popularna na radiu eska.Nie jestem pewien czy to to ale możesz sprawdzić.Pozdrawiam

no własnie to nie to :) tamto jest bardzo melodyjne i skoczne ale bardzo Tobie dziękuje za fatyge i chęć pomocy

Spoko nmzc

Kurde chyba wiem oco Ci biega ale niepamiętam co to była za nuta a raczej ją znam ja sobie przypomne to Ci napisze.

hahahaha

Kaaaaaniiiikuuuułiiii

jaki lokal taki hit :D prawie jak Rednex :D

http://beatport.com

Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi

idz od rampy i jak zaczną ja grac spytaj dj co to za nuta

moze chodzi o Natalka Karpa - Kalyna??

niee to zadna z tych:( o to chodzi ze nie trafi mi sie w najblizszym czasie okazja by tam isc :( ale strzelajcie byc moze ktos trafi teraz juz sama nie wiem czy byla po rosyjsku heh

a moze to byla po polsku tylko puszczona "od tyłu" ;P albo ktos za duzo wypił ;P

Shiloh pewnie chodz Tobie o piosenkę " A Kalyna ne Verba " wykonawca Natalka Karpa.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org