Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mysz optyczna.. |
elo,jak sie czyści mysz optyczną? nie znalazlam na necie... break trough with łomża
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mysz optyczna.. |
Wyczyść obudowę myszy za pomocą ściereczki zwilżonej łagodnym środkiem czyszczącym.
|
|
nie czysci sie.
|
|
Jak się nie czyści? duzy ma rację. Popieram w 100%
|
|
rozchodzi sieo to mianowicie,ze przy ruchu myszki kursor skacze,nie porusza sie plynnie.nie bede czyscic obudowy bo to bezcelowe.SxxK ...czyli co mam wyrzucic ta myszke..?nie ma innej rady na ten feler? break trough with łomża
|
|
hmm optyki niestety maja to do siebie ze ich sie nie czysci:P malo kosztuja ale i czesto sie psuja.. mam nadzieje ze nowe myszy laserowe nie beda juz takie slabe, przynajmniej obecna pracuje mi juz 2 razy dluzej niz optyki poprzednie a i czujnosc ma duuuuzo wieksza:D
|
|
Możliwe jest, że zużyła sie dioda lub siedzi jakiś wirusik. Mnie to się też zdarzało, a po formacie dysku wszystko wracało na jakis czas do normy. Chociaż reguły nie, mogą być inne powody.
|
|
slizgacze jak masz osad to czyms twardym wyczysc... w diodzie wystarczy patyczek od uszu:)) a poza tym to wilgotna sciereczka kupcie laserowke, jak ja:D ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
laserowe najlepsze;p
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |