czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
mysz optyczna..

elo,jak sie czyści mysz optyczną? nie znalazlam na necie...

break trough with łomża

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: mysz optyczna..

Wyczyść obudowę myszy za pomocą ściereczki zwilżonej łagodnym środkiem czyszczącym.

nie czysci sie.

Jak się nie czyści?
duzy ma rację. Popieram w 100%

rozchodzi sieo to mianowicie,ze przy ruchu myszki kursor skacze,nie porusza sie plynnie.nie bede czyscic obudowy bo to bezcelowe.SxxK ...czyli co mam wyrzucic ta myszke..?nie ma innej rady na ten feler?

break trough with łomża

hmm optyki niestety maja to do siebie ze ich sie nie czysci:P malo kosztuja ale i czesto sie psuja.. mam nadzieje ze nowe myszy laserowe nie beda juz takie slabe, przynajmniej obecna pracuje mi juz 2 razy dluzej niz optyki poprzednie a i czujnosc ma duuuuzo wieksza:D

Możliwe jest, że zużyła sie dioda lub siedzi jakiś wirusik. Mnie to się też zdarzało, a po formacie dysku wszystko wracało na jakis czas do normy.
Chociaż reguły nie, mogą być inne powody.

slizgacze jak masz osad to czyms twardym wyczysc... w diodzie wystarczy patyczek od uszu:)) a poza tym to wilgotna sciereczka
kupcie laserowke, jak ja:D

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

laserowe najlepsze;p

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org