Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MMA lub vale tudo |
WITAm jestem tu nowy i mam pytanko czy jest moze w lozmy VALE tudo lub mma??? pozdro
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MMA lub vale tudo |
W tej chwili chyba nie, poza tym to chyba w zasadzie to samo obecnie ;)
|
|
Do końca tygodnia treningi zakończy brazylijskie ju-jitsu. Jak dobrze pójdzie w styczniu treningi zostaną wznowione. Trenujących dopadły kontuzje i inne drobne urazy :-), i oczywiście brakuje trenera.
|
|
witam a wiec mam pytanie czy jest teraz w lozmy jakas ciekawa sztuka walki oprocz karate i taekwondo.
|
|
:) kontuzje i drobne urazy - no Dran pewnie pomyslales o tym samym co ja :) - ktos znowu zaczal trenowac??
|
|
A kogo Wy macie na mysli jesli chodzi o tego calego trenera heh bo mam pewne przypuszczenia heh Kobieta powinna być damą na salonach, matką w domu, a dziwką w sypialni.
|
|
hehe nic sie nie dowiedzialem ale ok hehe jak cos to dajcie znac pozdrowka
|
|
No a czego sie chciales dowiedziec? Co to jest dla Ciebie "ciekawa" sztuka walki moze powiedz? VT-mma nie ma, taekwondo i karate odrzucasz, bjj jak napisali jest, tylko z przerwami. Podobnie jest z boksem, pojawia sie i znika. Masz jeszcze aikido, capoeire, wiecej chyba nic w tej chwili o ile sie orientuje.
|
|
dziekowka jesli znow bedzie bjj to sie odezwij jak mozesz na adres KLIMEK278@wp.pl dziex z gory
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |