czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
MMA lub vale tudo

WITAm jestem tu nowy i mam pytanko czy jest moze w lozmy VALE tudo lub mma??? pozdro

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: MMA lub vale tudo

W tej chwili chyba nie, poza tym to chyba w zasadzie to samo obecnie ;)

Do końca tygodnia treningi zakończy brazylijskie ju-jitsu. Jak dobrze pójdzie w styczniu treningi zostaną wznowione. Trenujących dopadły kontuzje i inne drobne urazy :-), i oczywiście brakuje trenera.

witam a wiec mam pytanie czy jest teraz w lozmy jakas ciekawa sztuka walki oprocz karate i taekwondo.

:) kontuzje i drobne urazy - no Dran pewnie pomyslales o tym samym co ja :) - ktos znowu zaczal trenowac??

A kogo Wy macie na mysli jesli chodzi o tego calego trenera heh bo mam pewne przypuszczenia heh

Kobieta powinna być damą na salonach, matką w domu, a dziwką w sypialni.

hehe nic sie nie dowiedzialem ale ok hehe jak cos to dajcie znac pozdrowka

No a czego sie chciales dowiedziec? Co to jest dla Ciebie "ciekawa" sztuka walki moze powiedz?
VT-mma nie ma, taekwondo i karate odrzucasz, bjj jak napisali jest, tylko z przerwami. Podobnie jest z boksem, pojawia sie i znika. Masz jeszcze aikido, capoeire, wiecej chyba nic w tej chwili o ile sie orientuje.

dziekowka jesli znow bedzie bjj to sie odezwij jak mozesz na adres KLIMEK278@wp.pl dziex z gory

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org