Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czyżby forum podupadlo? |
Zauważyłem, że po zmianie forum ilosc postow i tematow radykalnie spadla. Co na to wplynelo? Moze nalezalo by cos z tym zrobic?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czyżby forum podupadlo? |
a jakie było wcze¶niejsze forum....? ....muszę przyznać, że korzystam z ciekawszych (pod względem funkcjonalno¶ci i opcji możliwych do wykorzystania), np. to o którym pisałem w w±tku "Czy jest możliwo¶ć edycji profilu?" ;) Może ludzie za bardzo przyzwyczaili się do poprzedniego i nie bardzo chciało im się wchodzić w nowe...? Pozdrawiam. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Nazwijmy sprawy po imieniu. Piszacych przestraszyl brak anonimowosci jaka charakteryzowalo sie stare forum (chociaz tam anonimowosc tez byla "z pozoru"). Mnostwo "mocnych" postow bylo niepodpisanych. Teraz trzeba sie zalogowac, i tu wyszlo jak bardzo boimy sie rozpoznania. Latwo bylo atakowac i pietnowac bedac poza podejrzeniami kto to pisal(choc w sumie pewne posty byly b.ciekawe), teraz malo kogo stac na otwarte pokazanie swej opinii. STRACH. To jest to dzieki czemu jest tak malo wypowiedzi. Pozdr. Slav
|
|
> Piszacych przestraszyl brak anonimowosci jaka charakteryzowalo > sie stare forum (chociaz tam anonimowosc tez byla "z pozoru"). ....i teraz jak ludzie pisz± ... to pisz± to co chcioeliby przekazać innym, a nie to co chcaa wyrzucić z siebie... chyba.... :) pozdrawiam! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Slavo zgadzam się. Te forum jest nijakie. Brak wypowiedzi kontrowersyjnych. Forum jest grzeczne, dobrze wychowani ludzie stukaj±. Pewnie masz rację strach. Nie podoba mi to. Dobrze było kiedys waln±ć z grubej rury i pu¶cić kilka wyrazów na Q. Pozdrowienia
|
|
>Slavo zgadzam się. Te forum jest nijakie. Brak wypowiedzi > kontrowersyjnych. Forum jest grzeczne, dobrze wychowani ludzie > stukaj±. Pewnie masz rację strach. Nie podoba mi to. Dobrze było kiedys > waln±ć z grubej rury i pu¶cić kilka wyrazów na Q. Jędrek.... ale w czym problem....? Nie podoba Ci się to....? ....brakuję Ci Qrev i innych takich? No to strzelaj! Nie podoba Ci się, że przy "cegłówkach" pojawi się Twoje imię? Pozdrawiam! ...acha..... mi jedynie brakuje luzu w czytanych postach..>! :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
czasami jedno słowo na Q załatwi sprawę bez rozpisywania się. Mało słów dużo tre¶ci. Ot co.
|
|
no wła¶nie nie rozumiem..... wyrażasz taki żal, że nie ma Qrev, podajesz nawet jaki¶ argument za tym, że jest tak bardzo znacz±ce..... a nic ku temu nie robisz, żeby więcej go było widać na forum. Może Twoje rozważania s± czysto akademickie i tak naprawdę nic Cię nie porusza na tyle, by używać słów powszechnie uznawanych za wulgarne....? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Wygl±da na to, że najważniejszym kryterium czytelno¶ci forum jest oczernianie kogo¶ lub rzucaniem mięsa. W przeciwnym wypadku jest beee.
|
|
Obeszło się bez wyrazów na Q. Podoba mi się dyskusja między tz, a Panem Andrzejem Jarota. Bardzo kulturalna, a jednoczesnie ma ten smaczek. Uważam, że forum zaczyna się rozkręcać, jeszcze trochę a będzie jak dawniej. A propos czy Pan Andrzej Jarota jest działaczem LPR ? - dlaczego mam uważać na komunistów typu (i tu wymienieni s± z imienia i nazwiska ludzie). Podobała mi się również odpowiedĽ tz, że w sumie nieważne czy rz±dzi prawica, lewica byle woĽnica dobrze prowadził i byle dobrze służyło to miastu i mieszkańcom.
|
|
odkopałem jeden z najstarszych tematów , jezuuuu to było 4 lata temu kiedy byłem gówniarzem noszącym szerokie portki, gibałem sie jak pier*dolny krezus, jarałem trawke, miałem wszyskich za nic , biłem sie do ostatniej kropli krwi, byłem sobie bogiem i nałogiem, myślałem że cały świat stoi otworem że moge wszystko, że Łomża to bedzie moje miasto , tu sie urodze i tu umre, tu zostaną moje ziomki . Ponad 4 lata mineły , temat "czyżby forum upadło" jak najbardziej akualny, moje ideały i marzenia z tamtych lat upadły, zaczełem myśleć bardziej głową niz "rękoma", przyjaciele sie porozjeżdzali , sam wyjechałem . Wracam raz min na miesiac do mojego miasta ehhhhhhhh żal dupe ściska ;/
|
|
koniecznie trzeba coś zrobić
|
|
Też zauważyłam, że forum ostatnio lekko mówiąc siadło... Może w takim razie, żeby nie upadło do końca ktoś będzie tak łaskaw się wypowiedzieć - http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=363410&t=363410 :)
|
|
koniecznie trzeba coś zrobić BadBoyz napisał(a): > odkopałem jeden z najstarszych tematów , jezuuuu to było 4 > lata temu kiedy byłem gówniarzem noszącym szerokie portki, > gibałem sie jak pier*dolny krezus, jarałem trawke, miałem > wszyskich za nic , biłem sie do ostatniej kropli krwi, byłem > sobie bogiem i nałogiem, myślałem że cały świat stoi > otworem że moge wszystko, że Łomża to bedzie moje miasto , > tu sie urodze i tu umre, tu zostaną moje ziomki . > > Ponad 4 lata mineły , temat "czyżby forum upadło" jak > najbardziej akualny, moje ideały i marzenia z tamtych lat > upadły, zaczełem myśleć bardziej głową niz "rękoma", > przyjaciele sie porozjeżdzali , sam wyjechałem . Wracam raz > min na miesiac do mojego miasta ehhhhhhhh żal dupe ściska ;/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |