niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czyżby forum podupadlo?

Zauważyłem, że po zmianie forum ilosc postow i tematow radykalnie spadla. Co na to wplynelo? Moze nalezalo by cos z tym zrobic?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czyżby forum podupadlo?

a jakie było wcze¶niejsze forum....? ....muszę przyznać, że korzystam z ciekawszych (pod względem funkcjonalno¶ci i opcji możliwych do wykorzystania), np. to o którym pisałem w w±tku "Czy jest możliwo¶ć edycji profilu?" ;)

Może ludzie za bardzo przyzwyczaili się do poprzedniego i nie bardzo chciało im się wchodzić w nowe...?

Pozdrawiam.

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Nazwijmy sprawy po imieniu.
Piszacych przestraszyl brak anonimowosci jaka charakteryzowalo sie stare forum (chociaz tam anonimowosc tez byla "z pozoru").
Mnostwo "mocnych" postow bylo niepodpisanych. Teraz trzeba sie zalogowac, i tu wyszlo jak bardzo boimy sie rozpoznania. Latwo bylo atakowac i pietnowac bedac poza podejrzeniami kto to pisal(choc w sumie pewne posty byly b.ciekawe), teraz malo kogo stac na otwarte pokazanie swej opinii.
STRACH. To jest to dzieki czemu jest tak malo wypowiedzi.
Pozdr.
Slav

> Piszacych przestraszyl brak anonimowosci jaka charakteryzowalo
> sie stare forum (chociaz tam anonimowosc tez byla "z pozoru").

....i teraz jak ludzie pisz± ... to pisz± to co chcioeliby przekazać innym, a nie to co chcaa wyrzucić z siebie...

chyba....

:)

pozdrawiam!

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć

Slavo zgadzam się. Te forum jest nijakie. Brak wypowiedzi kontrowersyjnych. Forum jest grzeczne, dobrze wychowani ludzie stukaj±. Pewnie masz rację strach. Nie podoba mi to. Dobrze było kiedys waln±ć z grubej rury i pu¶cić kilka wyrazów na Q.
Pozdrowienia

>Slavo zgadzam się. Te forum jest nijakie. Brak wypowiedzi
> kontrowersyjnych. Forum jest grzeczne, dobrze wychowani ludzie
> stukaj±. Pewnie masz rację strach. Nie podoba mi to. Dobrze było kiedys
> waln±ć z grubej rury i pu¶cić kilka wyrazów na Q.

Jędrek.... ale w czym problem....?

Nie podoba Ci się to....? ....brakuję Ci Qrev i innych takich? No to strzelaj!

Nie podoba Ci się, że przy "cegłówkach" pojawi się Twoje imię?

Pozdrawiam!

...acha..... mi jedynie brakuje luzu w czytanych postach..>! :)

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć

czasami jedno słowo na Q załatwi sprawę bez rozpisywania się. Mało słów dużo tre¶ci. Ot co.

no wła¶nie nie rozumiem..... wyrażasz taki żal, że nie ma Qrev, podajesz nawet jaki¶ argument za tym, że jest tak bardzo znacz±ce..... a nic ku temu nie robisz, żeby więcej go było widać na forum.

Może Twoje rozważania s± czysto akademickie i tak naprawdę nic Cię nie porusza na tyle, by używać słów powszechnie uznawanych za wulgarne....?

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć

Wygl±da na to, że najważniejszym kryterium czytelno¶ci forum jest oczernianie kogo¶ lub rzucaniem mięsa. W przeciwnym wypadku jest beee.

Obeszło się bez wyrazów na Q. Podoba mi się dyskusja między tz, a Panem Andrzejem Jarota. Bardzo kulturalna, a jednoczesnie ma ten smaczek. Uważam, że forum zaczyna się rozkręcać, jeszcze trochę a będzie jak dawniej.
A propos czy Pan Andrzej Jarota jest działaczem LPR ? - dlaczego mam uważać na komunistów typu (i tu wymienieni s± z imienia i nazwiska ludzie). Podobała mi się również odpowiedĽ tz, że w sumie nieważne czy rz±dzi prawica, lewica byle woĽnica dobrze prowadził i byle dobrze służyło to miastu i mieszkańcom.

odkopałem jeden z najstarszych tematów , jezuuuu to było 4 lata temu kiedy byłem gówniarzem noszącym szerokie portki, gibałem sie jak pier*dolny krezus, jarałem trawke, miałem wszyskich za nic , biłem sie do ostatniej kropli krwi, byłem sobie bogiem i nałogiem, myślałem że cały świat stoi otworem że moge wszystko, że Łomża to bedzie moje miasto , tu sie urodze i tu umre, tu zostaną moje ziomki .

Ponad 4 lata mineły , temat "czyżby forum upadło" jak najbardziej akualny, moje ideały i marzenia z tamtych lat upadły, zaczełem myśleć bardziej głową niz "rękoma", przyjaciele sie porozjeżdzali , sam wyjechałem . Wracam raz min na miesiac do mojego miasta ehhhhhhhh żal dupe ściska ;/

koniecznie trzeba coś zrobić

Też zauważyłam, że forum ostatnio lekko mówiąc siadło...
Może w takim razie, żeby nie upadło do końca ktoś będzie tak łaskaw się wypowiedzieć - http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=363410&t=363410 :)

koniecznie trzeba coś zrobić BadBoyz napisał(a):

> odkopałem jeden z najstarszych tematów , jezuuuu to było 4
> lata temu kiedy byłem gówniarzem noszącym szerokie portki,
> gibałem sie jak pier*dolny krezus, jarałem trawke, miałem
> wszyskich za nic , biłem sie do ostatniej kropli krwi, byłem
> sobie bogiem i nałogiem, myślałem że cały świat stoi
> otworem że moge wszystko, że Łomża to bedzie moje miasto ,
> tu sie urodze i tu umre, tu zostaną moje ziomki .
>
> Ponad 4 lata mineły , temat "czyżby forum upadło" jak
> najbardziej akualny, moje ideały i marzenia z tamtych lat
> upadły, zaczełem myśleć bardziej głową niz "rękoma",
> przyjaciele sie porozjeżdzali , sam wyjechałem . Wracam raz
> min na miesiac do mojego miasta ehhhhhhhh żal dupe ściska ;/

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org