Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sposoby na relax |
Jak wyżej, prosze o podanie waszych sposobów na zrelaksowanie sie po ciężkim dniu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sposoby na relax |
hmmm sluchawy na uszy + mp3 + CS = relax
|
|
jak masz ciepłą wodę i wanne to dodaj jedno do drugiego i będziesz miał relaks...
|
|
basen+sauna w zambrowie -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
Ta :D Jak to ujął Jan_Serce, ciepła woda i wanna, a potem walnąć się do łóżka i obejrzeć sobie jakiś ciekawy film, albo meczyk (Tylko jak mecz to nie z Polakami w roli głównej, bo się możesz tylko zdenerwować) No więc walnąć się w łóżko przez te kilka godzin nie myśleć o niczym i mieć wszystko w dupie :D
|
|
POPIERAM TOMASZ_WU. OPRóCZ ZDROWOTNYCH KORZYśCI MAKSIMUM RELAXU.
|
|
Namietny seks z wlasciwa kobieta. Mozna uzupelnic mila, ciepla i aromatyczna kapiela we dwoje (przy blasku swiec), relaksujaca muzyka, kieliszkiem dobrego wina, ew czulym masazem. Jak niedostepne -ostra impreza z szybkim tancem, lub inna forma aktywnosci fizycznej.
|
|
Relax... Ale w jakim wieku?? Ja nie mogę sobie na wszytko pozwolić :) Spacer w odpowiednie miejsce? Książka? Rozmowa w miłym towarzystwie? Albo poprostu trochę się przespać.... Taaaaak.... ---------------------------------------------------------------------------------------- "Ludzie dobrze wychowani unikają mówienia oczywistości." (Sławomir Mrożek)
|
|
Ja po ciężkim dniu relaksuję się w siłowni. Mimo intensywnego wysiłku czuję się lepiej. Polecam Sauna i dobry masaż tej brzmi zachęcająco
|
|
relaks hmm? położyć się przeczytać ciekawą lekturę popijając aromatyczną kawą ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
loosac pięknie napisałeś.... Osobiście wolę gorącą kąpiel, potem wiele muzyki, gorący męzczyzna i .... łóżko co najmniej dwa dni.
|
|
Heheh, annamira, 2 dni ? A praca? ;)
|
|
No właśnie niestety dzisiaj mamy poniedziałek.... (**kaszle** ) ale coś słabo się czuję, chyba powinnam się pochorować.... :))
|
|
Można też tak- kilka zimnych browarków w ciepłym domu,oglądając ciekawy film,lub romantyczny dzień ze swoją kobietą ...(osobiście lubię też potrenować godzinkę free na mrozie )
|
|
"Szarlotka", dobra wolniutka muzyka i fajny mężczyzna :))
|
|
Najlepszy sposób na relax to wycieczka <3 gdziekolwiek, nawet do lasu... Byle tylko trochę odpocząć.
|
|
Zdecydowanie joga! Jak dla mnie to sposób na relaks zarówno dla ciała, jak i duszy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |