Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
problem z youtube |
Mam problem z youtube , zawsze rano mi chodzi , a po południu gdy włanczam coś do odtworzenia to każą mi zainstalować nową wersję Adobe Flasch Player 9 , gdy prubuję to ściągnąć z youtube , to nie chce mi się to ściągnąć . Nierozumiem tego ran mi youtube chodzi , a wieczrem nie , czy może być to spowodowane? ___POLAK___TO___JA___
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: problem z youtube |
Piszesz z Kurpi? tam tak jest z Kurpiami.
|
|
powiem Ci ze mam ten sam problem też mi się tak robi ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
sciagnij flash playera z innej strony,wpisz w google,sciagnij zainstaluj i po klopocie
|
|
ale trudno było mu się domyśleć żeby tak zrobic ooo lol
|
|
Apropo programów, może ktoś zna jakiś darmowy, prosty, w którym można robić kopię zapasową cd,vcd,dvd, z góry dziękuję za poważna podejście tym razem do powyższego.
|
|
tyle to ja wiem , tylko chodzi o ten fenomen , ze bez żadnego ściagania tego programu rano chodzi , a po południu juz nie !!! ___POLAK___TO___JA___
|
|
Przeciążenie serwera, nowsze wersje sobie z tym radzą lepiej.
|
|
Fanka bocianka, pod windowsem nie znam sie. Pod linuxem masz 15000 narzedzi dostepnych za darmo z czego conajmniej kilka nadaje sie do kopiowania calych nosnikow.
|
|
aha, 1POLAK, co to znaczy "wlanczac" ?
|
|
Jako doktor nauk przyrodniczych moge stwierdzic absolutny brak zwiazku miedzy problemem drogiego forumowicza, a populacja bobrow w zalewie wislanym. pozdrawiam. ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |