czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
problem z youtube

Mam problem z youtube , zawsze rano mi chodzi , a po południu gdy włanczam coś do odtworzenia to każą mi zainstalować nową wersję Adobe Flasch Player 9 , gdy prubuję to ściągnąć z youtube , to nie chce mi się to ściągnąć . Nierozumiem tego ran mi youtube chodzi , a wieczrem nie , czy może być to spowodowane?

___POLAK___TO___JA___

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: problem z youtube

Piszesz z Kurpi? tam tak jest z Kurpiami.

powiem Ci ze mam ten sam problem też mi się tak robi

...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...

sciagnij flash playera z innej strony,wpisz w google,sciagnij zainstaluj i po klopocie

ale trudno było mu się domyśleć żeby tak zrobic ooo lol

Apropo programów, może ktoś zna jakiś darmowy, prosty, w którym można robić kopię zapasową cd,vcd,dvd, z góry dziękuję za poważna podejście tym razem do powyższego.

tyle to ja wiem , tylko chodzi o ten fenomen , ze bez żadnego ściagania tego programu rano chodzi , a po południu juz nie !!!

___POLAK___TO___JA___

Przeciążenie serwera, nowsze wersje sobie z tym radzą lepiej.

Fanka bocianka, pod windowsem nie znam sie. Pod linuxem masz 15000 narzedzi dostepnych za darmo z czego conajmniej kilka nadaje sie do kopiowania calych nosnikow.

aha, 1POLAK, co to znaczy "wlanczac" ?

Jako doktor nauk przyrodniczych moge stwierdzic absolutny brak zwiazku miedzy problemem drogiego forumowicza, a populacja bobrow w zalewie wislanym. pozdrawiam.

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org