Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pizza |
W naszym mieście otworzyli nową pizzerię na Al. Legionów. Byłam, jadłam, polecam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pizza |
bleeeeeeeeeee
|
|
ula dzieki za info
|
|
Jesli mowa o Da Grasso - to szczerze nie polecam! Byc moze jeszcze ucza sie robic pizze albo maja kiepski piec, bo ta pizza jest nie zjadliwa!
|
|
a w jakiej cenie?? w ktorym to dokladnie miejscu?? i jest fajnie
|
|
Otworzyli w Łomży Dagrasso ???? Super :-) Moja ulubiona pizza :-D Właśnie jem DaGrasso.... oczywiście z sosem czosnkowym :-) Jak będę w Łomży w środę to spróbuję.... Tylko proszę nie pytajcie czemu o tej porze jem pizze ;-) Sesja rządzi się swoimi prawami....
|
|
Ja bym nie zapytał czemu jesz pizze o tej porze, tylko raczej jak to możliwe że już masz, albo że jesczze masz sesję.
|
|
Wiedziałem, że padnie to pytanie ;-) Jak masz ITS(indywidualny tok studiów) to terminy się trochę przesuwają. A sesję... jeszcze mam ;-)
|
|
Chodzi właśnie o DaGrasso. Ceny są przystępne- do 20 zł można kupić naprawdę dużą pizzę i dostajesz 2 sosy gratis. Pizzeria mieści się na przeciw jednostki wojskowej.
|
|
Jak dla mnie za taka pizze ceny sa za wysokie w Ravioli za duza pizze 45cm z 5 skladnikami oprocz sosu pomidorowego i sera placimy ok 15zl natomiast w tej calej DaGrasso za mniejsza pizze 43cm placimy ok 23zl
|
|
4 Pory i tak deklasują większość pizzeri w naszym mieście.
|
|
dajcie numery ta te Da Grasso, tzreba zobaczyc czy taka sama jak w stolicy
|
|
owszem dagrasso nawet w moim miescie jest poczatkowo tam jadlem ale pozniej okazalo sie, za kazda smakuje niemal tak samo :/ ale jedno musze przyznac sosy sa rewelacja ;) zadna inna pizzeria w moim miescie nie ma takich sosow
|
|
Ja polecam 4 pory na Al. Piłsudskiego. Miła obsługa i smaczna pizzzzaaa.
|
|
Ziko masz calkowitą racje :)
|
|
hehe wiekszośc piszacych tu osób to pracownicy da graso albo innej pizzeri :P hehehe ;)
|
|
Najtaniej i najwiecej dają na ulicy Kubusia Puchatka. Tam za 5zł dostaniesz 99cm pizzę i dwa wiadra sosów do wyboru. W zestawie dostaniesz jeszcze sałatkę firmową. Smakuje h u jowo ale za to jak dużo i tanio
|
|
ot figlarka jaka...
|
|
http://www.dagrasso.pl/ Jeszcze nie ma Łomży na wykazie ale menu jest na pewno podobne. Pozdro.
|
|
4 pory jest sztuczna jak by w proszku kupic wymieszac wszystko i upiec
|
|
to se kup i upiecz heheh i po hu j pierdoli sz palancie ;)
|
|
co nie? co za kolo!!
|
|
własnie byłem w tym dagraso i he co z tego że pizza ma 42 cm jak na tych 42 cm jest 3 razy mniej skladników co na 28cm w 4pory hmm do tego stoliki usyfione obsługa do bani klimat to z jakiegos burdelu hehe nigdy tam niepujde tak zjebanej pizzy nigdy niejadłem podobnie jak moi znajomi :) nie no myslałem że to coś super bedzie ale tak sie zawiodłem heehe idzcie i sie przekonajcie :( jak niewierzycie ;)
|
|
Autor: krs (---.lom.netster.pl) Data: 30-10-07 16:03 4 pory jest sztuczna jak by w proszku kupic wymieszac wszystko i upiec Re: Pizza Autor: *X*X* (---.lom.vectranet.pl) Data: 30-10-07 16:38 to se kup i upiecz heheh i po hu j pierdoli sz palancie -widzisz !! sam sobie zaprzeczyłeś !! co za lol kwadratowy ! ________ Malachit
|
|
Najlepsza pizza w Mikołajkach!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
W Łomży to każdy patrzy jak napierdolić sobie kasy za 5 zł
|
|
w wawie w promocji dla akademików da grasso do jednej dużej pizzy dorzucało 2gą za pół ceny i dowóz do pokoju za free :D
|
|
Najgorsza pizza jaką w życiu jadlem. Szkoda kasy, pieniędzy i żołądka !!!!! Niepolecam nikomu. Zapłaciłem 20 zł - co z tego że duża, wygląda beznadziejnie, smakuje jeszcze gorzej - wole isć do 4 pory, zjesc pizze ze smakiem za 15 zł, posiedziec w przytulnym i miłym miejscu i zostawić napiwek fajnej kelnerce. Jeszcze raz - NIE POLECAM !!!!
|
|
Dla mnie najgorsza w 4 porach,a najlepsza domowa :)
|
|
hehe malahit i co ze sobie zaprzeczyłem poprostu chciałem się upewnić czy mam racje to poszedłem :) hehehe ;)
|
|
nie wydaje mi sie a po drugie ktos kiedys tak chwalil sieciowe pizzerie i jak pisalismy ze sa z dupy to bylo wielkie obruszenie, wszyscy pisali ze sa takie tanie i dobre i duze kiedy mi pisalismy ze sa duze ale same placki!!
|
|
Mam ulotkę Da Grasso ceny od 12,90 do 27,40 za pizzę. Mała 32cm śr, duża 42 cm śr. Ale czy o wielkości tu chodzi? Dodatki zwykłe: curry, oregano, MAJONEZ (sic!) gratis Ekstra trzeba dopłacić za ser 4,50 do dużej i 3,50 do małej pizzy. Oraz za dodatki. Mimo wszystko wybieram się, chce sobie wyrobić własne zdanie. Na razie i cenowo i jakościowo w Łomży w kategorii pizza wygrywają "4 pory" (chociaż ostatnio w tej samej restauracji jadłam obłędne "polo de la casa"...). No i rzeczywiście, 4 Pory mają nie tylko jedzenie, ale i klimat, jakiego brakuje innym kokalom w mieście. Można zabrać dzieciaki albo przyjaciółkę czy kontrahenta na kawę - panie z obsługi są kulturalne i miłe. Tak trzymać!
|
|
a ja otworze Pizza Hut i was wszystkich zaprosze.Chcecie?? i jest fajnie
|
|
A ja w 4 Porach jadłam pizze raz i więcej tam nie pójdę. W Da Grasso też jadłam na razie raz, ale wybieram się tam ponownie- każdy ma ma inne podniebienie i prawo do swojego zdania- dla mnie ta pizza jest super.
|
|
madziu:) chetnie:) otwieraj! hehe ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
:) i jest fajnie
|
|
a dla pierwszego klienta przewidywane sa jakies bonusy:)? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
jakies na pewno:) i jest fajnie
|
|
:> hehehehe:D to chcialem uslyszec:D ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Lyść:) i jest fajnie
|
|
Ja od zawsze chwaliłem i chwalę pizzerie sieciowe. Nie byłem ostatnio w Łomży więc mam pytanie: czy "na przeciwko jednostki" to znaczy, że w którejś z tych piętrówek? jak z ilością miejsca?
|
|
bylem i mam juz wlasne zdanie, jak dla mnie ok, nad obsluga bym pewnie popracowal ale w sumie nie ma sie co dziwic bo poczatki wszedzie sa ciezkie!
|
|
A co sądzicie o pizzy z pizzerii Sawana? mafiozo - mniam...
|
|
nie ma to jak D'angelo - zawsze chrupiąco czarne ciasto!!! ale dodatków full - na wegetarianie oczywiscie. Mniammmm...
|
|
Ja również polecam, będę się wybierać częściej, bo bardzo mi się podobało. Jeśli chodzi o obsługę, to nie można im nic zarzucić, bo jak już ktoś napisał, początki są cięzkie. Mam swoje zdanie również o 4 porach, już tego wszystkiego za dużo, przejadło się. Super, że Da Grasso powstało w naszym mieście.
|
|
Ostatnio w D'angelo zdrozało (przynajmniej tej na Mazowieckiem) srednia 6 kosztowała 9,50 teraz 11,50 poza tym przypalili mi ja ostatnio. Czasami tam kupuje, przynajmniej kupowalem, teraz przezuciłem sie na Chili Pizza podobna pizza 9zł polecam.
|
|
z chili czesto ciasto jest surowe, ja tam juz nie zamawiam :/
|
|
nie ma jak w chilli...chilli za 20zl:) i jeszcze ta papryczka:D co godzine po zjedzeniu geba piecze:D ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
NEW YORK pizza w Ostrołęce. kto nie był polecam, pizza wielka jak felga 17" więc nie trzeba chyba mówić nic wiecej...
|
|
Reklama antyreklamy.
|
|
ze 17" nie znaczy, ze dobra...no chyba, ze lubisz ciasto.... ja tam nie jadlem jak cos ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
najlepsza pizza i tania jest w bilardowni 54. Odgrzali mi ostatnio w mikrofali i byłam zaskoczona super jakością. Dużo dodatków i super ciągnący się ser. Ciągnęłam ze 30 minut i po raz pierwszy skapitulowałam. Nie dałam rady taka duża.
|
|
a ja właśnie idę do da grasso, znajomi mi polecili, biorę chłopaka pod pachę i ruszamy. Mam nadzieję, że i mi się spodoba, bo słyszałam, że super i lokal jest długo czynny.
|
|
Ciekawi mnie czy Da Gasso w Łomży zejdzie tak na psy jak np. w Olsztynie. Siostra opowiadała mi, że 3 razy brała z mężem pizzę. Raz była spalona, że ciasta się nie dało zjeść, a drugi raz "pachniała nieświeżością"(i to sporą). Wnerwia mnie, że jak coś otworzą, to przez pewien czas się starają, a potem, to już dają ludziom byle co. Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
czesc wszystkim, jesli chodzi o pizze w DaGrasso to fatalna, w warszawie ciagle ja jadlam i ucieszylam sie ze w koncu w lomzy otwieraja, ale niestety porazka :) niedobra, inaczej zrobiona, inny smak, tylko sosy sa takie same, wielkosc nawet pomniejszona, hehe nawet ulotka nie ma tak wyrazistych kolorow jak warszawska, no ale to nie koniec..wezmy np pizze nr 2 Capriciosa, w warszawie 17.30 a w łomży 18.90, dalej np.nr 8 Piacere w warszawie i nie tylko 20.40 a w łomży 22.30...i tak dalej !!!, zdzierstwo i to ma byc pizza sieciowa????najtansza pizza mala (margherita) 11.90 a najdrozsza 25,70, jesli chodzi o duza to od 13.00(margherita) do 26.60, ceny wahaja sie 15-20zl , nie polecam, jesli ktos chce prawdziwej DaGrasso to do w warszawy :)hehe, jesli chodzi o 4 pory to dobre nawet,tylko te ceny ... jesli chodzi o Chilli Pizza to tez jadlam ale brzuch mnie ciagle bolal od tych splesnialych serow ktore dodaja, Do D'Angelo nie mam nic, pozdrawiam
|
|
D' Angelo- super ciasto tzw. podeszwa pizzy, świetne sałatki, lasagne, no i te bułeczki z masełkiem czosnkowym . Dobre są sałatki , ale stanowczo za drogie .
|
|
Da grasso jak dla mnie bomba, wieczorkiem super klimat, idealne miejsce dla mnie i mojego chłopaka. Pizze wyśmienite, polecam serdecznie.
|
|
malinowamamba najwyraźniej masz wymagania "minionej epoki", toć tam śmierdzi, duszno jest i dziwna obsługa. Byłaś keidyś w 4 porach?
|
|
cos sie tak ujebal tych 4 por?? chlopie ty chcesz komus wmowic ze cos co mu sie podoba ma mu sie nie podobac?
|
|
Pizza byle jaka.Czekam aż otworzą w łomży-Pizza Hut-.Jest super.Zamawiasz na miejscu,bierzesz ile chcesz sałatek i dodatków za darmo!!! jarek
|
|
tommeknet : w 4 porach bywałam, ale w ogóle mi to nie odpowiada. Zgadzam się z opinią osoby o nicku Ja jak Ja, bo każdy ma swój gust, ten woli to, ten to, kłócić się nie będę. Odpowiada mi Da Grasso, mogę polecić ludziom, bo jestem zadowolna.
|
|
ta Pizza Hut i Łomza haha, tu ludziom 20pln to duzo zaplacic a co dopiero ceny z Hut
|
|
byłam! pizza droga, okropnie niesmaczna,. nigdy więcej. nie polecam. Wiedza daje pokore, dziwi przeciętnego, nadyma małego... L. Tołstoj
|
|
telepizza jest tania ....no zobaczymy jak bedzie u nas ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
to tak jak kiedys byle gowno ale amerykanskie tak teraz warszawskie ciezko dogodzic mieszkancom Lomzy
|
|
jest na prawdę lux!
|
|
jeszcze smakuje mi pizza z Diavolo. bardzo dlugo na rynku i wciaz taka sama! smaczny sos barbe ciue---nie wiem czy poprawnie napisalam--smacznego
|
|
polecam Chilli nad rossmannem mniam.
|
|
taaaa smacznego zycze na chilii pizza ;D do niczego ble
|
|
ta ***** z biedronki co jest za 6 zl w folii od kurczaka !
|
|
pizza pizza a nie pisda glupi ja glupi
|
|
w da graso w lomzy jeszcze nie jadlam,ale jakis miesiac temu jadlam w bialymstoku to droge znaczylam swoimi zygami,no moze te rybki na pizzy byly z lat 80.no coz zdaza sie.troche boje sie probowac w lomzy.Ale widzac po opiniach to chyba nic ciekawego.
|
|
jadełem juz pare razy i polecam, oby tylko z czasem tego nie zjebali i nie poszli na ilosc zeby ciasto nie zrobiło sie cienkie jak szmata i skldaników nie brakowało Łomża
|
|
Moim zdaniem pizza z Da Grasso jest dobra, jej smak nie rózni sie niczym od bydgoskiej, ale muszę przyznać że nie jest lepsza od pizzy z d'angelo za czasów jej świetności. Teraz niestety pizza tam jest spalona.
|
|
ja bywam często i jestem baaaaaaardzo zadowolona ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |