czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pizza

W naszym mieście otworzyli nową pizzerię na Al. Legionów. Byłam, jadłam, polecam.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pizza

bleeeeeeeeeee

ula dzieki za info

Jesli mowa o Da Grasso - to szczerze nie polecam! Byc moze jeszcze ucza sie robic pizze albo maja kiepski piec, bo ta pizza jest nie zjadliwa!

a w jakiej cenie?? w ktorym to dokladnie miejscu??

i jest fajnie

Otworzyli w Łomży Dagrasso ???? Super :-) Moja ulubiona pizza :-D Właśnie jem DaGrasso.... oczywiście z sosem czosnkowym :-) Jak będę w Łomży w środę to spróbuję....

Tylko proszę nie pytajcie czemu o tej porze jem pizze ;-) Sesja rządzi się swoimi prawami....

Ja bym nie zapytał czemu jesz pizze o tej porze, tylko raczej jak to możliwe że już masz, albo że jesczze masz sesję.

Wiedziałem, że padnie to pytanie ;-) Jak masz ITS(indywidualny tok studiów) to terminy się trochę przesuwają. A sesję... jeszcze mam ;-)

Chodzi właśnie o DaGrasso. Ceny są przystępne- do 20 zł można kupić naprawdę dużą pizzę i dostajesz 2 sosy gratis. Pizzeria mieści się na przeciw jednostki wojskowej.

Jak dla mnie za taka pizze ceny sa za wysokie w Ravioli za duza pizze 45cm z 5 skladnikami oprocz sosu pomidorowego i sera placimy ok 15zl natomiast w tej calej DaGrasso za mniejsza pizze 43cm placimy ok 23zl

4 Pory i tak deklasują większość pizzeri w naszym mieście.

dajcie numery ta te Da Grasso, tzreba zobaczyc czy taka sama jak w stolicy

owszem dagrasso nawet w moim miescie jest poczatkowo tam jadlem ale pozniej okazalo sie, za kazda smakuje niemal tak samo :/ ale jedno musze przyznac sosy sa rewelacja ;) zadna inna pizzeria w moim miescie nie ma takich sosow

Ja polecam 4 pory na Al. Piłsudskiego. Miła obsługa i smaczna pizzzzaaa.

Ziko masz calkowitą racje :)

hehe wiekszośc piszacych tu osób to pracownicy da graso albo innej pizzeri :P hehehe

;)

Najtaniej i najwiecej dają na ulicy Kubusia Puchatka.
Tam za 5zł dostaniesz 99cm pizzę i dwa wiadra sosów do wyboru. W zestawie dostaniesz jeszcze sałatkę firmową.
Smakuje h u jowo ale za to jak dużo i tanio

ot figlarka jaka...

http://www.dagrasso.pl/
Jeszcze nie ma Łomży na wykazie ale menu jest na pewno podobne. Pozdro.

4 pory jest sztuczna jak by w proszku kupic wymieszac wszystko i upiec

to se kup i upiecz heheh i po hu j pierdoli sz palancie

;)

co nie? co za kolo!!

własnie byłem w tym dagraso i he co z tego że pizza ma 42 cm jak na tych 42 cm jest 3 razy mniej skladników co na 28cm w 4pory hmm do tego stoliki usyfione obsługa do bani klimat to z jakiegos burdelu hehe nigdy tam niepujde tak zjebanej pizzy nigdy niejadłem podobnie jak moi znajomi :) nie no myslałem że to coś super bedzie ale tak sie zawiodłem heehe idzcie i sie przekonajcie :( jak niewierzycie

;)

Autor: krs (---.lom.netster.pl)
Data: 30-10-07 16:03

4 pory jest sztuczna jak by w proszku kupic wymieszac wszystko i upiec

Autor: *X*X* (---.lom.vectranet.pl)
Data: 30-10-07 16:38

to se kup i upiecz heheh i po hu j pierdoli sz palancie

-widzisz !! sam sobie zaprzeczyłeś !!

co za lol kwadratowy !

________
Malachit

Najlepsza pizza w Mikołajkach!!!!!!!!!!!!!!!!

W Łomży to każdy patrzy jak napierdolić sobie kasy za 5 zł

w wawie w promocji dla akademików da grasso do jednej dużej pizzy dorzucało 2gą za pół ceny i dowóz do pokoju za free :D

Najgorsza pizza jaką w życiu jadlem. Szkoda kasy, pieniędzy i żołądka !!!!! Niepolecam nikomu. Zapłaciłem 20 zł - co z tego że duża, wygląda beznadziejnie, smakuje jeszcze gorzej - wole isć do 4 pory, zjesc pizze ze smakiem za 15 zł, posiedziec w przytulnym i miłym miejscu i zostawić napiwek fajnej kelnerce.

Jeszcze raz - NIE POLECAM !!!!

Dla mnie najgorsza w 4 porach,a najlepsza domowa :)

hehe malahit i co ze sobie zaprzeczyłem poprostu chciałem się upewnić czy mam racje to poszedłem :) hehehe

;)

nie wydaje mi sie a po drugie ktos kiedys tak chwalil sieciowe pizzerie i jak pisalismy ze sa z dupy to bylo wielkie obruszenie, wszyscy pisali ze sa takie tanie i dobre i duze kiedy mi pisalismy ze sa duze ale same placki!!

Mam ulotkę Da Grasso ceny od 12,90 do 27,40 za pizzę. Mała 32cm śr, duża 42 cm śr. Ale czy o wielkości tu chodzi?
Dodatki zwykłe: curry, oregano, MAJONEZ (sic!) gratis
Ekstra trzeba dopłacić za ser 4,50 do dużej i 3,50 do małej pizzy. Oraz za dodatki.

Mimo wszystko wybieram się, chce sobie wyrobić własne zdanie.

Na razie i cenowo i jakościowo w Łomży w kategorii pizza wygrywają "4 pory" (chociaż ostatnio w tej samej restauracji jadłam obłędne "polo de la casa"...). No i rzeczywiście, 4 Pory mają nie tylko jedzenie, ale i klimat, jakiego brakuje innym kokalom w mieście. Można zabrać dzieciaki albo przyjaciółkę czy kontrahenta na kawę - panie z obsługi są kulturalne i miłe. Tak trzymać!

a ja otworze Pizza Hut i was wszystkich zaprosze.Chcecie??

i jest fajnie

A ja w 4 Porach jadłam pizze raz i więcej tam nie pójdę. W Da Grasso też jadłam na razie raz, ale wybieram się tam ponownie- każdy ma ma inne podniebienie i prawo do swojego zdania- dla mnie ta pizza jest super.

madziu:) chetnie:) otwieraj! hehe

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

:)

i jest fajnie

a dla pierwszego klienta przewidywane sa jakies bonusy:)?

jakies na pewno:)

i jest fajnie

:> hehehehe:D to chcialem uslyszec:D

Lyść:)

i jest fajnie

Ja od zawsze chwaliłem i chwalę pizzerie sieciowe.

Nie byłem ostatnio w Łomży więc mam pytanie:

czy "na przeciwko jednostki" to znaczy, że w którejś z tych piętrówek?
jak z ilością miejsca?

bylem i mam juz wlasne zdanie, jak dla mnie ok, nad obsluga bym pewnie popracowal ale w sumie nie ma sie co dziwic bo poczatki wszedzie sa ciezkie!

A co sądzicie o pizzy z pizzerii Sawana? mafiozo - mniam...

nie ma to jak D'angelo - zawsze chrupiąco czarne ciasto!!! ale dodatków full - na wegetarianie oczywiscie. Mniammmm...

Ja również polecam, będę się wybierać częściej, bo bardzo mi się podobało. Jeśli chodzi o obsługę, to nie można im nic zarzucić, bo jak już ktoś napisał, początki są cięzkie. Mam swoje zdanie również o 4 porach, już tego wszystkiego za dużo, przejadło się. Super, że Da Grasso powstało w naszym mieście.

Ostatnio w D'angelo zdrozało (przynajmniej tej na Mazowieckiem) srednia 6 kosztowała 9,50 teraz 11,50 poza tym przypalili mi ja ostatnio. Czasami tam kupuje, przynajmniej kupowalem, teraz przezuciłem sie na Chili Pizza podobna pizza 9zł polecam.

z chili czesto ciasto jest surowe, ja tam juz nie zamawiam :/

nie ma jak w chilli...chilli za 20zl:) i jeszcze ta papryczka:D co godzine po zjedzeniu geba piecze:D

NEW YORK pizza w Ostrołęce. kto nie był polecam, pizza wielka jak felga 17" więc nie trzeba chyba mówić nic wiecej...

Reklama antyreklamy.

ze 17" nie znaczy, ze dobra...no chyba, ze lubisz ciasto....
ja tam nie jadlem jak cos

najlepsza pizza i tania jest w bilardowni 54.
Odgrzali mi ostatnio w mikrofali i byłam zaskoczona super jakością.
Dużo dodatków i super ciągnący się ser. Ciągnęłam ze 30 minut i po raz pierwszy skapitulowałam. Nie dałam rady taka duża.

a ja właśnie idę do da grasso, znajomi mi polecili, biorę chłopaka pod pachę i ruszamy. Mam nadzieję, że i mi się spodoba, bo słyszałam, że super i lokal jest długo czynny.

Ciekawi mnie czy Da Gasso w Łomży zejdzie tak na psy jak np. w Olsztynie. Siostra opowiadała mi, że 3 razy brała z mężem pizzę. Raz była spalona, że ciasta się nie dało zjeść, a drugi raz "pachniała nieświeżością"(i to sporą).
Wnerwia mnie, że jak coś otworzą, to przez pewien czas się starają, a potem, to już dają ludziom byle co.

Sprzedam akwarium, sprzęt akw.
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka
Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków:
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013

czesc wszystkim, jesli chodzi o pizze w DaGrasso to fatalna, w warszawie ciagle ja jadlam i ucieszylam sie ze w koncu w lomzy otwieraja, ale niestety porazka :) niedobra, inaczej zrobiona, inny smak, tylko sosy sa takie same, wielkosc nawet pomniejszona, hehe nawet ulotka nie ma tak wyrazistych kolorow jak warszawska, no ale to nie koniec..wezmy np pizze nr 2 Capriciosa, w warszawie 17.30 a w łomży 18.90, dalej np.nr 8 Piacere w warszawie i nie tylko 20.40 a w łomży 22.30...i tak dalej !!!, zdzierstwo i to ma byc pizza sieciowa????najtansza pizza mala (margherita) 11.90 a najdrozsza 25,70, jesli chodzi o duza to od 13.00(margherita) do 26.60, ceny wahaja sie 15-20zl , nie polecam, jesli ktos chce prawdziwej DaGrasso to do w warszawy :)hehe, jesli chodzi o 4 pory to dobre nawet,tylko te ceny ... jesli chodzi o Chilli Pizza to tez jadlam ale brzuch mnie ciagle bolal od tych splesnialych serow ktore dodaja, Do D'Angelo nie mam nic, pozdrawiam

D' Angelo- super ciasto tzw. podeszwa pizzy, świetne sałatki, lasagne, no i te bułeczki z masełkiem czosnkowym . Dobre są sałatki , ale stanowczo za drogie .

Da grasso jak dla mnie bomba, wieczorkiem super klimat, idealne miejsce dla mnie i mojego chłopaka. Pizze wyśmienite, polecam serdecznie.

malinowamamba najwyraźniej masz wymagania "minionej epoki", toć tam śmierdzi, duszno jest i dziwna obsługa. Byłaś keidyś w 4 porach?

cos sie tak ujebal tych 4 por?? chlopie ty chcesz komus wmowic ze cos co mu sie podoba ma mu sie nie podobac?

Pizza byle jaka.Czekam aż otworzą w łomży-Pizza Hut-.Jest super.Zamawiasz na miejscu,bierzesz ile chcesz sałatek i dodatków za darmo!!!

jarek

tommeknet : w 4 porach bywałam, ale w ogóle mi to nie odpowiada. Zgadzam się z opinią osoby o nicku Ja jak Ja, bo każdy ma swój gust, ten woli to, ten to, kłócić się nie będę. Odpowiada mi Da Grasso, mogę polecić ludziom, bo jestem zadowolna.

ta Pizza Hut i Łomza haha, tu ludziom 20pln to duzo zaplacic a co dopiero ceny z Hut

byłam! pizza droga, okropnie niesmaczna,. nigdy więcej. nie polecam.

Wiedza daje pokore, dziwi przeciętnego, nadyma małego...
L. Tołstoj

telepizza jest tania ....no zobaczymy jak bedzie u nas

to tak jak kiedys byle gowno ale amerykanskie tak teraz warszawskie

ciezko dogodzic mieszkancom Lomzy

jest na prawdę lux!

jeszcze smakuje mi pizza z Diavolo. bardzo dlugo na rynku i wciaz taka sama! smaczny sos barbe ciue---nie wiem czy poprawnie napisalam--smacznego

polecam Chilli nad rossmannem mniam.

taaaa smacznego zycze na chilii pizza ;D do niczego ble

ta ***** z biedronki co jest za 6 zl w folii od kurczaka !

pizza pizza a nie pisda glupi ja glupi

w da graso w lomzy jeszcze nie jadlam,ale jakis miesiac temu jadlam w bialymstoku to droge znaczylam swoimi zygami,no moze te rybki na pizzy byly z lat 80.no coz zdaza sie.troche boje sie probowac w lomzy.Ale widzac po opiniach to chyba nic ciekawego.

jadełem juz pare razy i polecam, oby tylko z czasem tego nie zjebali i nie poszli na ilosc zeby ciasto nie zrobiło sie cienkie jak szmata i skldaników nie brakowało

Łomża

Moim zdaniem pizza z Da Grasso jest dobra, jej smak nie rózni sie niczym od bydgoskiej, ale muszę przyznać że nie jest lepsza od pizzy z d'angelo za czasów jej świetności. Teraz niestety pizza tam jest spalona.

ja bywam często i jestem baaaaaaardzo zadowolona ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org