Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chcę!! |
Chcę nabyć pieska!! Jakiego polecacie?? Większość woli kundelki! :))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chcę!! |
pluto
|
|
reksio
|
|
tosa inu...jak masz kase i miejsce w domu:) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
W schronisku "Arka" na ul. Woj. Polskiego 136 jest dużo przemiłych piesków! kundelków także!!! :)) Proszę, głosujcie na "Arkę" na www.krakvet.pl
|
|
nigdy nie bierz kundla, jak jest mały to fajnie wygląda, ale nie wiadomo jak będzie wyglądał jak podrośnie, może wyrosnąć na jakiegoś koźlaka :)
|
|
Ja proponuję roczniaka, po takim widać jaki będzie! Dorosły psiak też jest wskazany, z takim również można się zaprzyjaźnić. Poza tym czasami zdarza się, że do schroniska trafia rasowy lub pół rasowy piesek.
|
|
W jakich godzinach można odwiedzić schronisko?? Kto mi powie? Idę tam! Skoro tyle tam psich dusz, to może jakiegos wybiorę.
|
|
Nie wiem w jakich godzinach przytulisko jest otwarte za to podaje Ci poniżej nr kontaktowy więc możesz zadzwonić i się dowiedzieć; 216 31 83 - schronisko Arka Każdy piesek jest ładny więc nie sugeruj się tekstami typu " nie wiadomo co z kundla potem wyrośnie".. No i oczywiście bierz psieska ze schroniska, przynajmniej za darmo upiększysz zwierzakowi życie :)
|
|
W schronisku nawet w niedzielę kogoś zastaniesz! A w tygodniu od 8 - 16! Pieski ze schroniska są wierne i oddane!!
|
|
Masz już pieska Ronald?
|
|
radze wziac reksia ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Hej! Mam pieska!!! Ani Reksio ani Pluto! Mam kundelka! Najprawdziwszego kundelka ze schroniska w Łomży! Właśnie wróciliśmy ze spaceru! A co do schroniska, to rzeczywiscie duzo tam tych psów! Aż żal patrzeć!
|
|
No Ronald!! Masz wielkiego plusa!! Widzisz ile biedactw przebywa w schronisku! Ty uratowałeś jednego! Przynajmniej on będzie miał dobrze! Tak piękna pogoda, że wybieram się na spacer z moim kundelkiem! :)
|
|
a ja mam buldoga agielskiego !!!!Najlepszy pies na swiecie!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |