czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Chcę!!

Chcę nabyć pieska!! Jakiego polecacie?? Większość woli kundelki! :))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Chcę!!

pluto

reksio

tosa inu...jak masz kase i miejsce w domu:)

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

W schronisku "Arka" na ul. Woj. Polskiego 136 jest dużo przemiłych piesków! kundelków także!!! :))
Proszę, głosujcie na "Arkę" na www.krakvet.pl

nigdy nie bierz kundla, jak jest mały to fajnie wygląda, ale nie wiadomo jak będzie wyglądał jak podrośnie, może wyrosnąć na jakiegoś koźlaka :)

Ja proponuję roczniaka, po takim widać jaki będzie! Dorosły psiak też jest wskazany, z takim również można się zaprzyjaźnić. Poza tym czasami zdarza się, że do schroniska trafia rasowy lub pół rasowy piesek.

W jakich godzinach można odwiedzić schronisko?? Kto mi powie? Idę tam! Skoro tyle tam psich dusz, to może jakiegos wybiorę.

Nie wiem w jakich godzinach przytulisko jest otwarte za to podaje Ci poniżej nr kontaktowy więc możesz zadzwonić i się dowiedzieć;

216 31 83 - schronisko Arka

Każdy piesek jest ładny więc nie sugeruj się tekstami typu " nie wiadomo co z kundla potem wyrośnie"..
No i oczywiście bierz psieska ze schroniska, przynajmniej za darmo upiększysz zwierzakowi życie :)

W schronisku nawet w niedzielę kogoś zastaniesz! A w tygodniu od 8 - 16! Pieski ze schroniska są wierne i oddane!!

Masz już pieska Ronald?

radze wziac reksia

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

Hej! Mam pieska!!! Ani Reksio ani Pluto! Mam kundelka! Najprawdziwszego kundelka ze schroniska w Łomży! Właśnie wróciliśmy ze spaceru! A co do schroniska, to rzeczywiscie duzo tam tych psów! Aż żal patrzeć!

No Ronald!! Masz wielkiego plusa!!
Widzisz ile biedactw przebywa w schronisku! Ty uratowałeś jednego! Przynajmniej on będzie miał dobrze!
Tak piękna pogoda, że wybieram się na spacer z moim kundelkiem! :)

a ja mam buldoga agielskiego !!!!Najlepszy pies na swiecie!!!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org